Sprawy bieżące

Sprawy formalne Forum
Kasia G

Post autor: Kasia G »

hihi, to tak jak ja - pracuję dla Instytutu Muzyki i Tańca - na razie nieoficjalnie, dorabiam pisaniem gdzie popadnie (ostatnio znów Twoja Muza i Place for dance), robię remont mieszkania i przygotowania do ślubu, ale forum nie opuszczę :) Brawo Columbinko!!!
Torin

Post autor: Torin »

Nieśmiało proponuję Sagittaire - zdaje się być osóbka nadająca się ...
Ideałów nie znajdziemy ;) (odezwał się chodzący ideał ;) ) a myślę że może być pomocna !

Torin
p.s.
u mnie zmieniło się ostatnio wszystko, ze starych rzeczy pozostała ino praca ... (napiszę więcej jak to jakoś poukładam w słowa ;) )
ale z forum też nie zniknę - oooo nie :)
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:9d5e72700a="Kasia G"]hihi, to tak jak ja - pracuję dla Instytutu Muzyki i Tańca - na razie nieoficjalnie, dorabiam pisaniem gdzie popadnie (ostatnio znów Twoja Muza i Place for dance), robię remont mieszkania i przygotowania do ślubu, ale forum nie opuszczę :) Brawo Columbinko!!![/quote:9d5e72700a]
Mnie jeszcze czeka wykończenie mieszkania. Bo kupiliśmy w stanie deweloperskim... Ale to w zimie dopiero ;)

A może ogłosilibyśmy konkurs na moderatorów? Na innym forum, gdzie też jestem zarejestrowana widzę, że tak zrobili... Fakt, że będzie pewnie mnóstwo zgłoszeń, ale będziemy mogli wybrać. Bo może ktoś nie chcieć, a mu zaproponujemy to głupio będzie odmówić... W zgłoszeniu trzeba będzie napisać dlaczego chce się zostać moderatorem, dlaczego uważam, że się nadaję, ewentualnie jakieś doświadczenie na tym "stanowisku" ;)
Jest to jakiś pomysł, ale jeśli zły to nie krzyczcie i nie bijcie ;)
Kasia G

hmm, no jest to jakis pomysł, może ktoś przez to "poczuje się" godnie i zostanie ekstra-moderatorem. Ale to moze na jakiejś prostrzej tablicy. Myslę ze Sagitaire mogłaby być do teorii - tam nie będzie moze nazbyt dawac upustu swoim emocjom, które czasem wywołują zgubnuy skutek w toczonych przez nia dyskusjah, ale myśle ze jest ok. zapytam ;)
Gość

Post autor: Gość »

Jeżeli chodzi o moją tablicę, to generalnie sobie radzę. Wpadam w miarę regularnie i staram się kontrolować sytuację. Ostatnio ograniczam się głównie do czyszczenia ze śmieci (spam, totalne off topy, posty - głównie ogłoszenia - które powinny być na innej tablicy). Trochę sobie odpuściłam wnikliwe czytanie każdego tematu i być może jakieś drobne off topy itp wiszą niezauważone, ale generalnie jest porządek. Od pewnego czasu świadomie nie wyrzucam ogłoszeń o wydarzeniach - warsztatach, pokazach. Teoretycznie od tego są inne tablice, ale myślę, że w ten sposób wiadomość ma szanse dotrzeć do większej "rzeszy" zainteresowanych. A po odbyciu się wydarzenia nieaktualne posty wyrzucam.
Ogólnie - myślę, że nie potrzebuję pomocy, ew. kogoś, kto zajmuje się np. ludowym - do kontroli merytorycznej.

Jeżeli chodzi o kandydatów, to całkiem dorzeczne wydają mi się [i:7a2eb24da9]Blanche[/i:7a2eb24da9] i [i:7a2eb24da9]Ewa J.[/i:7a2eb24da9]. Nie śledzę dokładnie, co piszą, ale odniosłam takie wrażenie. Chociaż wydaje mi się, że pojawiły się kiedyś jakieś spięcia z Nimi (jedną z Nich) - dokładnie nie pamiętam (nie jestem pewna nawet czy o Nie chodziło, czy nie pomyliły mi się z kimś innym), ale coś takiego mi się kojarzy...
Torin

[quote:0083b04ab5="Gość"]Ewa J[/quote:0083b04ab5] Miała zdaje się kiedyś mocny yyy falstart, ale obecnie wygląda ok.
Zastanawiam się czy mówiąc kolokwialnie ie jest chmmm zbyt nawiedzona ;)

Torin
Kasia G

mam to samo zastrzezenie - unikam fanatyków ;)
Gość

Post autor: Gość »

Może faktycznie - po prostu miałam wrażenie, że obie piszą sporo i na temat (ale to tylko na podstawie pobieżnego przeglądania postów)...

inna kwestia -> http://www.balet.pl/forum_balet/search.php?search_author=effa_music o co chodzi? można by wyrzucić od razu, ale to nie jakiś spamerski boot, tylko żywy człek (tak sądzę), więc może lepiej spacyfikować go w inny sposób...
Kasia G

wyrzucic - co to za jakies osobiste wycieczki i wogóle o co tu chodzi?

PS. Sagittaire się zgadza na Teorię
Torin

[quote:af631a68f8="Gość"]inna kwestia -> http://www.balet.pl/forum...thor=effa_music o co chodzi? można by wyrzucić od razu, ale to nie jakiś spamerski boot, tylko żywy człek (tak sądzę), więc może lepiej spacyfikować go w inny sposób...[/quote:af631a68f8]

Usunę mu posty u i napisze PW - a jutro wywalę.
Niestety pisze z play-a i zablokować go nie będzie łatwo jak się uprze.
No ale będziemy tępić.
Ewidentnie ma coś do Joanny - ino że nie tej ;)

Torin
ODPOWIEDZ