już skończylam, zajeło mi to dwa dni. oczywiscie zamysł nie był taki, by wyglądała profesjonalnie, tylko była stylizowana na tutu ;) (tańczylismy w nich jazz).
potem moge wstawic jakies zdjecie, jak tylko dobiore sie do aparatu :)
Sagittaire, ja mam jedną paczkę ćwiczebną uszytą. Częściowo przeze mnie (mniejsza część raczej:-)) a większość to dzieło babci.
W sumie jako paczka ćwiczebna sprawdza się dobrze. Nie jest tak sztywna jak paczka sceniczna, ale na próby wystarcza zdecydowanie:-)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany zdjęciami to mogę wysłać na PW (ale mam tylko zdjęcia na tancerce, niestety "na sucho" nie robiłam) :-)
Pozdrawiam:D
ależ jak taka światła osoba jak Maniuss mogłaby mieć kompleksy?
pozatym jako 14 latki powinnyście wiedzieć, że przechwałki to dobry sposób, nie na leczenie kompleksów, ale sukcesywne zniechęcanie ludzi do swojej osoby.
również o Ciebie mi chodziło bo usprawiedliwiasz ją kompleksami.
dobra koniec już o tym<przynajmniej na razie>
właśnie ostatnio naszła mnie chęć zrobienia sobie paczki romantycznej i tak się zastanawiam ile metrów tiulu czy muślinu zeszłoby na to cudeńko. no i warstwowo ile by było.
Mam prośbę... czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak jest różnica pomiędzy różnymi typami paczek? Np. klasyczna, romantyczna, ćwiczebna... (o takich słyszałam;) )