XVIII Międzynarodowe Warsztaty Tańca Jazzowego Kielce

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote:d510593e3f="Calineczka"]zajęcia są z ballet jazzu[/quote:d510593e3f]
balet jazz? pierwsze słysze :oops: :D :D
Calineczka

Post autor: Calineczka »

No tak do tej pory Allan na warsztatach w Kielcach miał zajęcia pod nazwą balet jazz :D. Uwielbiam Go jest niesamowicie miły, sympatyczny, wszystko tłumaczy dokładnie, rozgrzewka jest prowadzona naprawdę porządnie. Do tego jest strasznie skromny. Mogłabym wymieniać tak godzinami :) ale może akurat tobie bardziej się spodoba ktoś inny.
beatam

Post autor: beatam »

no to widzę Calineczka, że mamy to samo podejście:)
Allan to moja wieeelka miłość, jest niesamowitym człowiekiem,prawdziwy artysta, chce przekazać coś więcej i zależy mu na tym żeby widzieć postęp u ludzi nawet jeśli warsztaty trwają 4 dni. naprawdę zajęcia u niego są bezcenne, on jest bezcenny. Ja po warsztatach w Kielcach pojechałam za nim odrazu na 2gi dzień na warsztaty do Wawy.
no i tak-Allan zawsze prowadzi właśnie balet jazz, dosyć popularny styl;)
Ma też bardzo indywidualne podejście do "uczniów" ;) koooocham!
Luciano też jest nieziemski, bardzio charyzmatyczny i kochany i w ogóle;)
a tutaj przesyłam linka to tego co zrobił w Kielcach w lipcu, a potem jak widać-w EDSie, w sierpniu, nieziemska choreo.
http://www.youtube.com/watch?v=tLbXToKB-r4&feature=player_embedded
iinnkkaa

Post autor: iinnkkaa »

Niestety nie miałam okazji tańczyć ani u Allana ani u Luciano ( co muszę szybko nadrobić). Za to oglądałam ich zajęciaze łzami w oczach i wyrzutami sumienia , że do nich nie poszłam !! :( Na szczęście Luciano pojawi się na warsztatach w listopadzie :D !! Bosko bosko . W ogóle te warsztaty zapowiadają się cudownie ! I co najważniejsze - bedzie Erick Bacon <3 Jeden z najcudowniejszych chorografów na świecie - zarówno pod względem choreografii jak i sposobu prowadzebua zajęć. Jest niesamowity i też go polecam ( dziewczyna , która wspminała , że zalezy jej na lirycalu - Erick jest niezawodny ! ) Pozdrawiam wszytskich i BeateM hahh <3 ( nie wierze klonie że tu jesteś ! ) hahahah
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Chciałam pójść na 2 kursy, a mam do wyboru trzech nauczycieli: Katarzynę Skrzyniarz, Stacy Boedecker i Erick Bacon.

Czy ktoś słyszał o contemporary lyrical? I którego wybrać?
beatam

Post autor: beatam »

contemporary lyrical to popularna technika, najprościej spojrzeć na yt gdzie jest tego pełno;]
a Erick to najlepszy choreograf na świecie:P
POZDRAWIAM CIE KLONISKO :d:d:d <333333333
julaszam

Post autor: julaszam »

A wiecie może gdzie znajdę w miarę tani nocleg? Bo niestety w listopadzie jadę sama i nie mogę nic znaleźć..
Ja również polecam Luciano oraz Erica<3 (sama idę do nich), co prawda nie byłam u Erica ale słyszałam dość dużo o nim..
ODPOWIEDZ