LISTA NIEOBECNOSCI ;-)

Sprawy formalne Forum
Columbina

Post autor: Columbina »

Witam moi drodzy!

Przez najbliższy tydzień mnie nie będzie... jadę na wakacje, coby troszkę odpocząć :)
Na mojej tablicy, nic wielkiego się nie dzieję... myślę, że przez tydzień wielkich zmian tam nie będzie...
Zatem wracam 18.07 (niedziela) wieczorkiem.

Buziaki dla wszystkich :*
Do zobaczenia, lub do napisania :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

melduję, ze znikam na nieco ponad tydzień - wracam 28 lipca. Zaglądajcie prosze na moje tablice, choć jakiegos wielkiego skandalu i ruchu na nich nie przewiduję ;)
Torin

Post autor: Torin »

No ja się byczę (dość niespodziewanie nawet dla mnie samego ...) do końca tygodnia - czyli okolice 22 na urlopie. Obecnie w ukochanej Jastarni ;)
Jedyna moja aktywość na forum to aktywowanie kont. Reszta niech sobie czeka ;)

Torin
Torin

Wróciłem :)
Wprowadziłem nowy sposób rejestracji kont na forum, mam nadzieję że pomoże boty nie dadzą rady i nie trzeba będzie aktywować kont ręcznie przez admina :)

Pozdrawiam
Torin
p.s.
biorę się za czytanie ;)
Joanna

Post autor: Joanna »

trochę mnie nie było na forum, musiałam sobie poukładać parę rzeczy z sobą, tańcem, sobą w tańcu;) itd., ale już jestem, wracam... !! :)
Kasia G

bardzo sie cieszymy, wszyscy już tesknia za Tobą co nawet wyrażano w watku ginący forumowicze
Joanna

Post autor: Joanna »

ano, faktycznie zniknęłam tak bez słowa, ale właściwie bardziej to było tak, że to "mnie zniknęło" od forum - i przez jakiś czas tańca w ogóle - niż świadoma decyzja w rodzaju "ok, teraz znikam z forum" czy coś w tym rodzaju;)

...no ale wracam, biorę się - powoli... - za czytanie zaległych postów, itd...

:smile:
Kasia G

Jutro (22 lipca - dawniej i obecnie E.Wedel ;) ) wyjezdzam na wakacyjny wypoczynek w miejsce, gdzie nie dośc ze nie ma internetu, to nawet zasięgu mojej sieci komórkowej brak, a od wczoraj po burzach równiez prądu. zatem bądźcie łaskawi spojrzec na moje tablice i przypilnowac porządku... Wracam 1 lub 2 sierpnia
Torin

Odpoczywaj Kasi i ciesz się brakiem cywilizacji :D

Torin
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

odpoczywaj w szczęsciu z ukochanym i ciesz sie kazda chwila. hmm tym bardziej sie ciesze, ze udalo mi sie skontaktowac z Toba dzis , skoro wkrótce cie nie bedzie
ODPOWIEDZ