Imiona.
Partycję? Chyba Patrycje
nie mogłam się powstrzymać jak to zobaczyłam, bo zabrzmiało to jak jakaś część od komputera
I kurczę, ja nie rozumiem jak można tak 'skrzywdzić' dziecko dając mu na imię Wirginia podczas gdy ma na nazwisko 'Marchewka' == rodzice powinni mieć więcej wyobraźni. Piękne imię pięknym imieniem ale jak potem ktoś mówi swoją godność to wyobraźcie sobie minę ludzi...
A mi się jakoś szczególnie podoba imię Luiza i Julia ^^ Sara jest jeszcze śliczne i Lara(ostatecznie Laura ale to już brzmi trochę zbyt słodko).
Moje imię z kolei jest dosyć zwykłe. Paulina. Ale jakoś zaczęłam je lubić po pewnym czasie
I kurczę, ja nie rozumiem jak można tak 'skrzywdzić' dziecko dając mu na imię Wirginia podczas gdy ma na nazwisko 'Marchewka' == rodzice powinni mieć więcej wyobraźni. Piękne imię pięknym imieniem ale jak potem ktoś mówi swoją godność to wyobraźcie sobie minę ludzi...
A mi się jakoś szczególnie podoba imię Luiza i Julia ^^ Sara jest jeszcze śliczne i Lara(ostatecznie Laura ale to już brzmi trochę zbyt słodko).
Moje imię z kolei jest dosyć zwykłe. Paulina. Ale jakoś zaczęłam je lubić po pewnym czasie
-
dontkillme
A mi się podoba imię Rozalia, Ola, Kinga, i Alexandra ( przez X) xD . Alex. ładnie . ;D
Natomiast w chłopięcych kocham!: Gabriel, Alan , Daniel (sentyment ;D )
takie trochę inne imiona . ;D
A jesli chodzi o japońskie to strasznie podoba mi się imię Louise ( z Zero no Tsukaima),
Risa (Lovely Complex) i Nana albo Nani nie pamiętam z Bokura ga ia. <3 ale to już taki bonusik . ;D
Natomiast w chłopięcych kocham!: Gabriel, Alan , Daniel (sentyment ;D )
takie trochę inne imiona . ;D
A jesli chodzi o japońskie to strasznie podoba mi się imię Louise ( z Zero no Tsukaima),
Risa (Lovely Complex) i Nana albo Nani nie pamiętam z Bokura ga ia. <3 ale to już taki bonusik . ;D
-
dontkillme
-
venus-in-furs
Znam dziewczę o imieniu Afrodyta. Zważywszy, że pełna wersja to Afrodyta Kowalska, wypada dość groteskowo. Nie mam nic przeciwko oryginalnym imionom, ale niech one pasują do nazwiska. W warszawskim TW tańczy Kurusz Wojeński i moim zdaniem to zestawienie brzmi to GENIALNIE, ale Afrodyta Kowalska czy wspomniana Wirginia Marchewka? Gdzie są rodzice, ja się pytam?