przybory szkolne ''baletowe''

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

Jak byłam ostatnio w nowym centrum miata(chodzi o nowwą galerię) zajrzałam do promoda i koleżanka pokazała mi bluzeczke(nowa kolekcje) z baletnicą, a tutu było z koronki i tak delikatnie odstawało(wszystko w odcieniach szarego), śliczna.

Ktoś wspomniał tutaj o zeszycie od rosyjskiego z baletnicą, mam taki sam, ale miekka okładka(swoją drogą baletnica ma zbyt umieśnione ręce i za małe podbicie).

Są zeszyty z tancerzami(mam z tancerką baletu współczesnego lub coś w ten deseń, a z poprzedniego roku z tancerzami hip-hopu), niestety nie pamiętam firmy...
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Rysowałam sama, ale ze wzoru, talentu plastycznego szczególnego nie mam.

W Empikach właśnie jest dużo zeszytów ogólnie związanych z tańcem, ale ani jeden mi się jeszcze nie spodobał. Kiedyś po prostu kupowałam byle jakie zeszyty w miękkiej okładce, drukowałam obrazek, naklejałam na okładkę i obkładałam w foliową okładkę, żeby się nie niszczył.
julianka

Post autor: julianka »

[quote:a0f051147d="rooni"]Baletki używane, wyprane, wszyty zamek. Baletki to akcesy, a pointy to staruuutkie Grishko Novice. Powiem wam, że nie mieszczą one wiele :) po zamknięciu tych "piórników" mieszczą się w nich ze 2 długopisy, pióro, linijka, gumka, 2-3 ołówki i temperówka. I tyle :)[/quote:a0f051147d]

[b:a0f051147d]Rooni[/b:a0f051147d] Ten pomysł jest genialny!!!
Sama też takie zrobiłam i wygląda przeslicznie!!!
NAJLEPSZY PIÓRNIK POD SŁOŃCEM!!!!
KOCHAM GO!!!

Mieści się mi w nim to co trzeba.
Nożyczki, klej, dwa długopisy, trzy ołówki, duża okrągła gumka, strugaczka, cyrkiel i to wsystko :D
sisha945

Post autor: sisha945 »

a wkleisz zdjęcie Julianko? :) :)
julianka

Post autor: julianka »

[URL=http://nk.pl/#profile/29909204/gallery/album/4/33]Oto piórnik[/URL]

Ps. Przepraszam, że taka słaba jakość, ale po prostu robiłam je kamerką komputerową :?
Jak chcecie więcej fot to napiszcie na pw, i podajcie e-maila to przyślę w ciągu pięciu minut.
venus-in-furs

Jest przeuroczy :D Szkoda, że nie mam surowca, żeby powtórzyć ten numer :D
Hildegarda

Post autor: Hildegarda »

Ja widziałam w sklepie Carrefour zeszyty w twardej okładce z baletnica, ale to wyglądało, jakby to był obraz. Bardzo ładne :)
Dolores1984

Post autor: Dolores1984 »

Dostałam ostatnio takie baletkopointy kapcie. Są słodkie, biało różowe
to zdjęcie, kiepskie z powodu złego światła. Dam Wam lepsze ,jeśli będziecie chcieli.
http://i52.tinypic.com/v4p4rb.jpg
venus-in-furs

Wykopalisko z Carrefoura, kratka, 80 kartek :)

[img83]http://i1189.photobucket.com/albums/z423/beansareevil/P1140733.jpg[/img83]
Odetta.

Post autor: Odetta. »

Ja mam z carrefoura taki śliczny zeszyt, na którym jest obraz z baletnicami :) I do kompletu teczkę.
ODPOWIEDZ