przybory szkolne ''baletowe''
Jak byłam ostatnio w nowym centrum miata(chodzi o nowwą galerię) zajrzałam do promoda i koleżanka pokazała mi bluzeczke(nowa kolekcje) z baletnicą, a tutu było z koronki i tak delikatnie odstawało(wszystko w odcieniach szarego), śliczna.
Ktoś wspomniał tutaj o zeszycie od rosyjskiego z baletnicą, mam taki sam, ale miekka okładka(swoją drogą baletnica ma zbyt umieśnione ręce i za małe podbicie).
Są zeszyty z tancerzami(mam z tancerką baletu współczesnego lub coś w ten deseń, a z poprzedniego roku z tancerzami hip-hopu), niestety nie pamiętam firmy...
Ktoś wspomniał tutaj o zeszycie od rosyjskiego z baletnicą, mam taki sam, ale miekka okładka(swoją drogą baletnica ma zbyt umieśnione ręce i za małe podbicie).
Są zeszyty z tancerzami(mam z tancerką baletu współczesnego lub coś w ten deseń, a z poprzedniego roku z tancerzami hip-hopu), niestety nie pamiętam firmy...
-
venus-in-furs
Rysowałam sama, ale ze wzoru, talentu plastycznego szczególnego nie mam.
W Empikach właśnie jest dużo zeszytów ogólnie związanych z tańcem, ale ani jeden mi się jeszcze nie spodobał. Kiedyś po prostu kupowałam byle jakie zeszyty w miękkiej okładce, drukowałam obrazek, naklejałam na okładkę i obkładałam w foliową okładkę, żeby się nie niszczył.
W Empikach właśnie jest dużo zeszytów ogólnie związanych z tańcem, ale ani jeden mi się jeszcze nie spodobał. Kiedyś po prostu kupowałam byle jakie zeszyty w miękkiej okładce, drukowałam obrazek, naklejałam na okładkę i obkładałam w foliową okładkę, żeby się nie niszczył.
[quote:a0f051147d="rooni"]Baletki używane, wyprane, wszyty zamek. Baletki to akcesy, a pointy to staruuutkie Grishko Novice. Powiem wam, że nie mieszczą one wiele :) po zamknięciu tych "piórników" mieszczą się w nich ze 2 długopisy, pióro, linijka, gumka, 2-3 ołówki i temperówka. I tyle :)[/quote:a0f051147d]
[b:a0f051147d]Rooni[/b:a0f051147d] Ten pomysł jest genialny!!!
Sama też takie zrobiłam i wygląda przeslicznie!!!
NAJLEPSZY PIÓRNIK POD SŁOŃCEM!!!!
KOCHAM GO!!!
Mieści się mi w nim to co trzeba.
Nożyczki, klej, dwa długopisy, trzy ołówki, duża okrągła gumka, strugaczka, cyrkiel i to wsystko :D
[b:a0f051147d]Rooni[/b:a0f051147d] Ten pomysł jest genialny!!!
Sama też takie zrobiłam i wygląda przeslicznie!!!
NAJLEPSZY PIÓRNIK POD SŁOŃCEM!!!!
KOCHAM GO!!!
Mieści się mi w nim to co trzeba.
Nożyczki, klej, dwa długopisy, trzy ołówki, duża okrągła gumka, strugaczka, cyrkiel i to wsystko :D
-
venus-in-furs
-
Hildegarda
-
Dolores1984
-
venus-in-furs