Michał Piróg

Dyskusje na temat tańca współczesnego; zagadnienia praktyczne i teoretyczne; aktualne zjawiska i trendy;
Katia

Post autor: Katia »

Chodzi mi o tych co zbyt pochopnie oceniają ludzi typu Piróg, Egurrola :P W ogóle zauważyłam, że o tancerzach (mam na myśli mężczyzn) Powstaje wiele takich nieprzyjemnych sformułowań.
[b:af842b8e44]inaenka[/b:af842b8e44], do Ciebie absolutnie nic nie mam :D :)
inaenka

Post autor: inaenka »

No! ;)
I niestety masz rację co do tych opinii. Ale odcinamy się od tego.

Nataszko, nikt się nie chce kłócić. Jak wątek poświęcony Pirógowi to może być bez zbędnych komentarzy imho. Tylko o to mi chodziło. Cały ten offtop można przecież usunąć.

A tak pozaofftopowo - mam nadzieję, że trafię kiedyś na warsztaty do Piróga, hehhh...
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

[quote:da10b91b24="inaenka"]No! ;)
I niestety masz rację co do tych opinii. Ale odcinamy się od tego.

Nataszko, nikt się nie chce kłócić. Jak wątek poświęcony Pirógowi to może być bez zbędnych komentarzy imho. Tylko o to mi chodziło. Cały ten offtop można przecież usunąć.

A tak pozaofftopowo - mam nadzieję, że trafię kiedyś na warsztaty do Piróga, hehhh...[/quote:da10b91b24]

To dobrze, bo już się bałam. xDD
Traumerin

Post autor: Traumerin »

A gdzie zwykle Michał Piróg prowadzi warsztaty? Jeszcze się na nie nie natknęłam... :)
Ogólnie lubię w nim to, że całą swoją osobą czuje taniec, potrafi go totalnie rozwalić, jak można było kilka razy zobaczyć w tv. to świadczy o głębokiej wrażliwości.
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote:9ef9d4509c="Traumerin"] potrafi go totalnie rozwalić, jak można było kilka razy zobaczyć w tv. to świadczy o głębokiej wrażliwości.[/quote:9ef9d4509c]

albo o chęci zwrócenia i skupienia na sobie uwagi, oraz podniesienia oglądalności.. ale to juz kwestia gustu ;)
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

W lutym i marcu prowadził zajęcia w szkołach tańca: Free Art Fusion i Akademii Isadory. Dochód został przekazany na cele charytatywne. (;
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

ineanko, ale mam na myśli Spontan z poprzedniego roku, który na pewno był z marcu. A jestem z zespołu "Aluzja", z Gorzowa.

Piróg miał warsztaty na tego rocznych Europejskich Spotkaniach Tanecznych u Egurroli.
http://www.warsztaty.com.pl/pl/zgloszenia.htm
lyricaless

Post autor: lyricaless »

[i:6c1610e402]W Dancemanii w EDSiu w maju także miał warsztaty i zrobił prześliczną choreografię (nie byłam, widziałam na YT). Bardzo bardzo chciałabym uczestniczyć w warsztatch u niego, no i prawdopodobnie mi się uda, bo 6-7 listopada będzie prowadził zajęcia w Katowicach :D [/i:6c1610e402]
jaromir

Post autor: jaromir »

[quote:6e06ccbeb1="Maron"]
co o nim mogę powiedzieć? dużo pije, dużo pali, dużo przeklina, prawie w ogóle tyłka nie podnosił z kanapy... ..[/quote:6e06ccbeb1]

Na takiego wygląda - może? / widzialem go przelotnie i prywatnie / , ale jeżeli tak jest, to nie mogł od zawsze tak sobie luzować, nawet jeżeli jak widać ma duzy talent.
jaromir

Post autor: jaromir »

Dodam, że nie każdy jest tym na jakiego "wygląda"- nie chcę krzywdzic swoją wypowiedzią.

4 września, w sobote o godzinie 15.00 w Warszawie, w ramach projektu Jarmark a Próżnej, Michał Piróg będzie prowadził warsztaty tańca żydowskiego - ulica Prózna - wstęp wolny.
ODPOWIEDZ