A co ciekawe mam imiona które zaczynają się od A, Agnieszka Alicja może trzecie też?
Imiona.
[quoted4="Kostaryka"]Nina[/quoted4]
Uważam to za komplement, dziękuję
Ja nie znosze Patrycja i Patryk oraz takich imion jak Zdzisław, Zenek, Mirek itp.
Lubię swoje imię oraz: Olga, Daria, Jagoda, Malina, Masza, Sonia, Sasza, Beatrycze i Elizabeth( tylko wersja angielska
) i wiele, wiele innych...
... A z męskich to Jakub, Mikołaj, Piotr i Paweł
Uważam to za komplement, dziękuję
Ja nie znosze Patrycja i Patryk oraz takich imion jak Zdzisław, Zenek, Mirek itp.
Lubię swoje imię oraz: Olga, Daria, Jagoda, Malina, Masza, Sonia, Sasza, Beatrycze i Elizabeth( tylko wersja angielska
... A z męskich to Jakub, Mikołaj, Piotr i Paweł
O matko, amyślałam ,że Niny w Polsce to ja mogę na palcach jednej ręki policzyć
A mi się podoba jeszce imię Zoe, a co do Zoja to pierwszy raz spotkałam się z tym imieniem w takim rosyjskim serialu i mam podejrzenia( do tej pory),że to zrusyfikowana wersja imienia Zoe, ale to moje zdanie.
A jak myślicie, jakie imię najczęsciej pojawia się wśród gwiazd tańca, bo np.
gwiazd kina w USA to Ashlee, Lindsay, Jessica itd. a Polsce to chyba jakieś KAsie, Moniki, Joasie (chyba)
A jak myślicie, jakie imię najczęsciej pojawia się wśród gwiazd tańca, bo np.
gwiazd kina w USA to Ashlee, Lindsay, Jessica itd. a Polsce to chyba jakieś KAsie, Moniki, Joasie (chyba)
-
Chiquitkka
Z żeńskich strasznie mi się podoba Hania, Zuzia, Maja, Giselle (
). Nienawidzę tych oklepanych imion, typu Patrycja, Paulina czy Karolina.
Męskie podoba mi się chyba tylko jedno. Michał. Sentyment mam.
Za to nie wyobrażam sobie nazwać syna Bożydar. Myślałam, że padnę jak usłyszałam to imię.
( Bez urazy, jeżeli komuś się podoba.)

Męskie podoba mi się chyba tylko jedno. Michał. Sentyment mam.
To ja może troszkę odświeżę temat 
Ja pochodzę z pokolenia Ań (tak też mam na imię), Magdalen (mam tak na drugie imię
) i Agnieszek. No jeszcze Ol.
Jęśli chodzi o śmieszne połączenie imienia z nazwiskiem to u mojej koleżanki na wsi mieszka Wirginia Marchewka ^^
A jak będę miała kiedyś dzidzie to podobaja mi się: Marcelinka i Marcel, Aleksander, Oliwia, Jaś, Hubert, Oliwier i Karolinka...
Powoli moi rówieśnicy rodzą już dzieci i mam już: Maxymiliana, Kacpra, Bartosza, Partycję, Michałka i Pawełka (bliźniacy), Nicolę... reszty nie pamiętam
A na trzecie imię (uwaga, uwaga) mam Perpetua
Ja pochodzę z pokolenia Ań (tak też mam na imię), Magdalen (mam tak na drugie imię
Jęśli chodzi o śmieszne połączenie imienia z nazwiskiem to u mojej koleżanki na wsi mieszka Wirginia Marchewka ^^
A jak będę miała kiedyś dzidzie to podobaja mi się: Marcelinka i Marcel, Aleksander, Oliwia, Jaś, Hubert, Oliwier i Karolinka...
Powoli moi rówieśnicy rodzą już dzieci i mam już: Maxymiliana, Kacpra, Bartosza, Partycję, Michałka i Pawełka (bliźniacy), Nicolę... reszty nie pamiętam
A na trzecie imię (uwaga, uwaga) mam Perpetua