kupię/otrzymam/odziedzicze pointy
[center:a95986bde2]Witajcie![/center:a95986bde2]
Moja znajoma zaczyna naukę tańca na pointach i potrzebuje PILNIE puent. Myślę, że dla początkujących najlepsze będą pointy firmy Sansha, choć jeśli się mylę to proszę o poprawkę.
Jeśli posiadacie (a nie używacie już) w dobrym stanie pointy (najlepiej jakieś recitale) To dajcie znać.
Długość jej stopy - 240 mm.
szerokość - średnio szerokie (XXX), lub wąskie. (XX)
Jeśli macie jakieś inne pointy (niekoniecznie Sansha) Ale też nadawające się do tańca dla początkujących, to też dawajcie znać. :):):)
Podaje jej numer gg i e-mail. Jakby co, to kontaktujcie się z nią, a nie ze mną, bo ja tu tylko służę za przekazanie informacji. :P
Jej numer gg - 18928942
E-mail - olaaa.xxx@wp.pl
Moja znajoma zaczyna naukę tańca na pointach i potrzebuje PILNIE puent. Myślę, że dla początkujących najlepsze będą pointy firmy Sansha, choć jeśli się mylę to proszę o poprawkę.
Jeśli posiadacie (a nie używacie już) w dobrym stanie pointy (najlepiej jakieś recitale) To dajcie znać.
Długość jej stopy - 240 mm.
szerokość - średnio szerokie (XXX), lub wąskie. (XX)
Jeśli macie jakieś inne pointy (niekoniecznie Sansha) Ale też nadawające się do tańca dla początkujących, to też dawajcie znać. :):):)
Podaje jej numer gg i e-mail. Jakby co, to kontaktujcie się z nią, a nie ze mną, bo ja tu tylko służę za przekazanie informacji. :P
Jej numer gg - 18928942
E-mail - olaaa.xxx@wp.pl
-
Oluchna1911
-
venus-in-furs
Hej, podobnie jak większość poszukuję point... piszę na tym forum po raz pierwszy, Nie tańczę perfekcyjnie, od małego jak większość z was, mam 15 lat, balet pokochałam troszkę ponad rok temu, wcześniej nie miałam okazji by poznać ten taniec, od tamtego czasu codziennie pracuję nad tym by być rozciągniętą i tańczyć jak większość z Was, od około dwóch miesięcy poszukuję point, chciałabym spróbować w nich tańczyć, planowalam je kupić w sklepie internetowym ale to dosyć drogi zakup, więc pomyślałam, że może któraś z was miałaby niepotrzebne, obojętnie w jakim stanie, pointy do oddania lub sprzedania za niewielką kwotę? od razu piszę, nie znam się na rozmiarach i oznaczeniach... mój rozmiar normalnych butów to 40, dlugość stopy 25cm.
jeśli ktoś miałby jakieś niepotrzebne pointy gg:5531124(zazwyczaj niewidoczna) albo tutaj na priv.
jeśli ktoś miałby jakieś niepotrzebne pointy gg:5531124(zazwyczaj niewidoczna) albo tutaj na priv.