Propozycje tematów do opracowania (wątek otwarty)

Zarys historii tańca, informacje na temat różnych technik tanecznych, biografie, etc.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

nie rozumiem intencji postu. Ten watek jest możliwościa zgłaszania tematów do opracowania do ENCYKLOPEDII i najczęsciej to zgłaszajacy wyrażają chęć ich opracowania. Informacje nt. zajec baletowycj znajdziesz na tablicy Kursy, warsztaty, audycje i Szkoły. Tam mozesz zapytac czy ktoś zna zajecia baletowe w takim czy innym mieście/regionie.

Nie rozumiem jaki inny "punkt informacyjny" masz na myśli. Jesli instytucje do których dzwonisz nie mają pojęcia co to balet to my jako społeczne forum miłosników tańca i baletu nic na to nie poradzimy. To raczej działa odwrotnie - instytucje bądź uczestnicy zajec baletowych w róznych częsciach Polski mogą tu się ogłaszac ze swoimi propozycjami kursów i warsztatów a uczestnicy wymieniaja sie doświadczeniami i informacjami
baletnica1998

Post autor: baletnica1998 »

Hejka !!!
Jestem uczennicą studia baletowego przy operze krakowskiej i chce wyróżnić naszą ex dyrektor panią Dymitrof .
Jest to nauczycielka wiedzy o tańcu .
Chociaż ma 88 lat wciąż naucza swego zawodu i robi to świetnie .
Jest energiczna !!!
Wielkie ukłony . :o
Kasia G

Bardzo to miłe co piszesz ale jesli nawet tak - to trzeba bylo umieścić post w innym odpowiediejszym miejscu - np. ludzie baletu. A jesli chcesz aby sylwetka pani D. pojawiła sie w naszej encyklopedii to ją opracuj
baletnica1998

Post autor: baletnica1998 »

Bez obrazy ale to jest wątek do tyczący tematów i Ludzi :!:
Kasia G

oczywiście, tylko z Twojego postu o Twojej pani dyrektor nie wynika czy chcesz ją nam przedstawić opracowując hasło o niej czy tylko piszesz ze jest świetna - jesli tak to nie jest to miejsce do tego służące, mam za to wątek na tablicy Szkoła baletowa o nauczycielach. Tu każdy może zgłosić temat do opracowania do naszej encyklopedii - może po prostu nie zrozumiałam dokłądnie o co Ci chodzi?
porky

Post autor: porky »

ja bym proponował coś o facetach ;), sporo jest tu panów na tym forum, a mało informacji na temat męskiego punktu widzenia klasyki ;)
spacja8

Pomoc w pracy licencjackiej

Post autor: spacja8 »

Słuchajcie, mam prośbę do was wszytskiech. Piszę pracę, nie wiem dokładnie jak sprecyzować mój temat a musze to zrobić w ciągu...paru godzin, ostatecznie dnia:)
Ogolnie chcialam pisac o instruktorach tańca i o ich poglądzie na wychowawczą funkcję tańca. Nie jest to związane dokładnie z baletem, ale pomyslałam ze moze mi pomozecie. Napewno znacie jakies strony int, fora, książki. Potrzebuje definicji, narazie teoretycznych inf w temacie "Instruktor tańca" Kto to jest, czym sie zajmuje jakie ma zadania i jak moze wychowywać poprzez taniec.
Jesli macie jakies pomysły, będę bardzo bardzo wdzięczna za wszelką pomoc.

Dzieki
ODPOWIEDZ