Pierwsze pointy
-
madziadziama5
-
madziadziama5
[quote:1d003e58fc="Agne$"]Muszę cię zmartwić ale, nie są one łatwymi pointami :?
Jest to najtwardszy model z Sanshy.[/quote:1d003e58fc]
Ja tego człowieka rozniosę kiedy go następnym razem w tym sklepie spotkam :P Ale nie da się ukryć, są to pointy, które najlepiej na mojej stopie leżały, a Recitale w ogóle nie pasowały :|
Jest to najtwardszy model z Sanshy.[/quote:1d003e58fc]
Ja tego człowieka rozniosę kiedy go następnym razem w tym sklepie spotkam :P Ale nie da się ukryć, są to pointy, które najlepiej na mojej stopie leżały, a Recitale w ogóle nie pasowały :|
A jako pierwsze pointy miałam Fouette z Grishko.
Dla moich stópek...no nie fajne :evil:
One mają owalny czubek przez co są nie anatomiczne.
Teraz wypróbuję Sanshe Recital albo Legende, ale chyba wybiorę Legende, bo są takie prostokątne i jak moja koleżanka (jest tu z resztą na forum :) ) dała mi je przymierzyć i i obejrzeć to wydało mi się, że są one nie tylko prostokątne, ale także bardziej płaskie niż fouettes ;)
Osobiście nie polecam fouettes, ale to moje zdanie :wink:
Dla moich stópek...no nie fajne :evil:
One mają owalny czubek przez co są nie anatomiczne.
Teraz wypróbuję Sanshe Recital albo Legende, ale chyba wybiorę Legende, bo są takie prostokątne i jak moja koleżanka (jest tu z resztą na forum :) ) dała mi je przymierzyć i i obejrzeć to wydało mi się, że są one nie tylko prostokątne, ale także bardziej płaskie niż fouettes ;)
Osobiście nie polecam fouettes, ale to moje zdanie :wink: