Mam informację dla wszystkich uczniów SB w Poznaniu:
SPOTKAMY SIĘ WE WRZEŚNIU!!!
Jestem taka szczęśliwa, bo udało mi się - udało mi się dostać do IV klasy szkoły baletowej. Tak naprawdę to pan dyrektor, który również był w komisji, nie był co do mnie przekonany, ale reszta komisji troche na niego wpłynęła i postanowili dać mi szansę. Zecydowali, że będę jakby "na próbę" na ten rok, a co będzie dalej - czy zostanę, czy mnie ożegnają - to się okaże po jakimś czasie. Tak napraw e będę mogła wylecieć w każdej chwili, ale to jest i tak więcej niz oczekiwałam. Jestem jeszcze w kompletnym szoku...
Moje pierwsze wrażenia:
Nie było w tej szkole dzisiaj kogoś, kto był mniej niż baaardzo sympatyczny: lekarze, profesorowie, pan w portierni (i jedna bardzo miła uczennica IV klasy

)... Byłam pod wielkim wrażeniem pana dyrektora, któryy okazał się cudownym człowiekiem: rzeczowym, uprzejmym, precyzyjnym. Sam budynek szkoły po prostu przepiękny, normalnie z obrazka. Piękne i bardzo wygodne położenie szkoły i burs. Jak na razie uważam to miejsce za jedno z najwspanialszych na świecie (nie żartuję. Poważnie). I nie mogę uwierzyc, że spędzę w tym miejscu trochę czasu (ile? w sumie trudno powiedzieć).
Jupiii!
:509: