Balet dla dorosłych Kraków
jest i wyczyn na który przyjmują tylko małe dzieci ..czyli zajęcia codziennie po pare godzin zawodowo .. ale jest też rekreacja na którą ja chodzę czyli tak jak pisałam tylko dwa razy w tygodniu po 1,5 " dla siebie i dla zabawy " chodziaż ja bym oczywiście wolała na wyczyn .. no ale niestety za pózno zaczełam więc moge pomarzyć tylko . na początku jak przyszłam 3 lata temu to była grupa najstarsza w wieku 13-18 także jeszcze się załapałam na ostatni moment bo miałam własnie lat 18 . teraz całe szczęscie wyluzowali i w sokole jest coraz więcej dorosłych ! przez naszą grupę przewineło sie już trochę studentek aktualnie jesteśmy tylko w trójkę ja , Dominika ( 22 ) którą będzie chodzić na balet w pt i Ala (23) . trenigi są dosyć lużne jako że to rekreacja :) i ogólnie zwyklę się rozgrzewamy potem naciągamy na szpagaty , mostki a na koniec ćwiczymy z przyborami ( wstążka , obręcz itd ) ale jak ktoś nie chce to może się dalej naciągac czy robić co tam chce ;) ogólnie grupa jest barrrdzo bardzo mieszana wieko , są i dzieciaki i starsze dziewczyny z Liceum i my studentki ogólnie trzymamy sie tam razem i naciągamy , pomagamy sobie , dociskamy się nawzajem i służymy radą i dociśnięciem do spzagtów :) mam nadzieję że nie przeszkadza ci to pelagio że są tam też dzieci .. wiadomo było by lepiej gdyby to była tylko starsza grupa ale ja bardzo ciesze się i doceniam to że pomimo wieku wogóle mnie tam przyjeli i mogę cwiczyć i robić to co kocham a tym bardziej cieszę się że po roku mojego chodzenia tam zaczeli bez problemu przyjmować dorosłych i wreszcie mam koleżanki w swoim wieku z którymi moje trenować naszą wspólną pasje ! a od pazdz jest duże pradopodobienstwo że moze powstanie taka grupa tylko dla dorosłych/studentek/"dużych dziewczynek" ;) i to już w moich rękach bo to moja inicjatywa a pan prezes w sokole się zgodził :) także zapisać może się do nas każdy , ciągle ktoś nowy przychodzi :) zapraszam Cię pelagio !
[quote:11fcf95220="Elin"]Zajęć jeszcze nie było. [/quote:11fcf95220]
jednak nie było?
Ines-gym pisała do mnie że będą ale niestety nie dałam rady być ;(
a swoją drogą ciekawe czy będą w tym tygodniu, bo ja nie wie jak u mnie z dojazdem ;/ jedna droga zamknięta, a druga zaraz może być zamknięta ( zalewa most ) więc jak się do piątku nie poprawi to z moją piątkową obecnością na zajęciach może być źle. Bo nawet jak nie zamkną przed zajęciami to wieczorem może być zamknięty i wtedy raczej nie będę miała ja wrócić ;D i czeka mnie noc pod gołym niebem w Krakowie ;D no chyba że mnie ktoś przygarnie ;D
jednak nie było?
Ines-gym pisała do mnie że będą ale niestety nie dałam rady być ;(
a swoją drogą ciekawe czy będą w tym tygodniu, bo ja nie wie jak u mnie z dojazdem ;/ jedna droga zamknięta, a druga zaraz może być zamknięta ( zalewa most ) więc jak się do piątku nie poprawi to z moją piątkową obecnością na zajęciach może być źle. Bo nawet jak nie zamkną przed zajęciami to wieczorem może być zamknięty i wtedy raczej nie będę miała ja wrócić ;D i czeka mnie noc pod gołym niebem w Krakowie ;D no chyba że mnie ktoś przygarnie ;D
witajcie . jako że nie mogłyście - odwołałam zajęcia . a ja niestety nie moge za to w tym tygodniu :( bo mam festiwal sztuki cyrkowej - taniec akrobatyczny :) . a jak ja nie moge to też moja siostra Dominika :( także ustaliłam w szkole że dopiero za 2 tygodnie ;(;(;( co wy na to ? mi bardzo zależy żeby zacząć jeszcze przed wakacjami i w wakacje chodziażby samemu to szkolić . Jurecq ja nie mam nic na przeciwko mężczynzą w grupie ;D bardzo się cieszę z każdej nowej osoby też bym w takim razie prosiła o jakiś kom czy gg do ciebie żeby się móc kontaktować w najbliższym czasie przed pierwszymi zajęciami 28 maja . może założymy sobie jakieś forum tylko dla nas żeby już tu nie śmiecic :) ?