Balet dla trzylatki w Poznaniu.
-
MAMABALETNICY
Balet dla trzylatki w Poznaniu.
Gdzie warto zapisac coreczke. co polecacie. ona bardzo chce,na razie :lol: .
Chcemy jej pokazac,zeby sama sie zastanowila i wiedziala,ze nie jest lekko. a moze przy okazji nabierze troche gracji i nie bedie chodzila tak jak mamusia czyli jak slon :mrgreen:
Chcemy jej pokazac,zeby sama sie zastanowila i wiedziala,ze nie jest lekko. a moze przy okazji nabierze troche gracji i nie bedie chodzila tak jak mamusia czyli jak slon :mrgreen:
-
madzialenka
Najwłaściwszy wiek do rozpoczęcia nauki to mniej wiecej 10 lat. Zaczynanie poniżej ośmiu jest ZDECYDOWANIE SZKODLIWE! Moim zdaniem nie powinnaś zapisywać dziecka na balet w tym wieku. Jesli zapiszesz teraz dziecko na balet z pewnością nie bedzie mogla z tym wiazac przyszlości, poniewaz juz w młodym wieku tj. 12-16 lat beda jej grozic problemy zdrowotne. W OSB jest wymagane, aby dziecko ukończyło 3 klase podstawowki. Zastanów sie, poniewaz naprawde moze sie to wiazac z duzymi problemami twojej córki w przyszlosci, a napewno tego nie chcesz. Moze sa inne zajacia dla takich dzieciakow? :) Wytłumacz jej, ze musi troche podrosnąc...
Pozdrawiam ;)
Pozdrawiam ;)
-
Sagittaire
no zwykle zajecia dla dzieci to bardziej zabawa w połaczeniu z rytmika, pozycje , plie, podstawowe kroki jakiejs polki czy cos , obciąganie palców itp, wiem, bo moja kuzynka <5 lat> chodzi na taki "balet" :wink:
i wydaje mi sie ze takie zajęcia dla maluchów to nic złego.. bardziej pomogą niz zaszkodzą o ile osoba prowadząca ma jakies pojęcie co małym dzieciom wolno a co niekoniecznie..
ale to tylko moje zdanie ;)
i wydaje mi sie ze takie zajęcia dla maluchów to nic złego.. bardziej pomogą niz zaszkodzą o ile osoba prowadząca ma jakies pojęcie co małym dzieciom wolno a co niekoniecznie..
ale to tylko moje zdanie ;)