[quoteb4="Kasia G"]zdaje się ze rozumiemy pewne rzeczy inaczej[/quoteb4]
rozumiemy podobnie tylko tak Cię "podkręcam"
[quoteb4="Kasia G"]nie to żebym miała cos przeciw mówieniu o orientacji seksualnej tancerzy na tym forum jesli jest ona wiadoma[/quoteb4]
mi wlasnie chodzi o to, ze jak ktos by powiedzial w programie TV "jestem gayem, a to moj partner, prosze patrzcie do woli robcie mu zdjecia" to wtedy zeby pisac (a ja sie balam biedna sierotka na forum o V.M. to napisac, zeby burzy nie wywolac

)
Tak samo w pelni podizleam takie rozroznienie jak masz, ze jak Maksim o zonie/dziewczynie nie trabi to szanujesz to, a jak pewnien I tancerz na wygnaniu w stanach trabi i obwieszcza wszem i wobec to Ty sama pierwsza podajesz link do zdjec. I to jest b OK.
Chcialam troche podkrecic, a troche oswoic z tematem, bo czasem u nas na forum jest tak, ze nawet jak ktos mowi o czyms, to u nas nie wolno powtarzac, a ja mam stosunek b otwarty, nic co ludzkie obce mi nie jest. Zwlaszcza jak dotyczny mojego jakiegos ulubionego tancerza, bo to wtedy ludzkie, ze chce sie wiedziec.
Dlatego tez rozumiem jesli jakas fanka nie tyle wymysla ile podpytuje, jesli ktos by mial wiadomosci z pierwszej reki i wiedze o dsamego zainteresowanego, ze np jest taki czy inny, to wtedy uwazam, ze mozna by odpisac.
I na tej samej zasadzie pytaniem takim sie nie gorsze