Studia w Łodzi specjalność: Tancerz-choreograf

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Chiaranzana

Post autor: Chiaranzana »

:570: Co to za ceny.......Cena nie zalezy od ilosci godzin tanecznych gdyz zazwyczaj wymaga tego program nauczania, to raczej zalezy ile sobie dany profesor zazyczy za prowadzenie zajec. Nie ktore uczelnie to chyba raczej przesadzaja, zwlaszcza te ktore, mysla ze jak sie otworzy wydzial tanca, to odrazu bedzie to miejsce renomowane.
moris333

Post autor: moris333 »

Ja mam pytanie związane z aktualnym rokiem. Czy znana jest już data rekrutacji na rok 2010?
truskawka88

Post autor: truskawka88 »

A ja przeczytałam gdzieś że kierunek ten ma być likwidowany :( Czy to prawda ??
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

a kiedy czytalas: teraz czy kiedys w przeszlosci?

bo kiedys byly takie glosy ale sie nie spelnily , a teraz to nie wiem
truskawka88

To znaczy słyszałam o niby to likwidacji całej uczelni, ale to okazało się nieprawdą. A około miesiąc temu przeczytałam, nie pamiętam już gdzie, że kierunek jest niestety likwidowany. Zaniepokoiło mnie to ponieważ, chciałabym studiować na tym kierunku.
Mam nadzieje że to tylko jakieś plotki :smile:
Sagittaire

nie mam wiedzy jak jest teraz ale pewnie wkrótce ktoś odpisze, bo sa tu na forum osoby z tego kierunku, a na 100% jedna taka osoba.

Trzeba by zadzwonic do szkoly i sie upewnic np n ate numery (0-42) 6315800; 6315801; 6315802, bezpłatna infolinia 0 800 080 888.

No i w razie czego zostaje jakas pedagogika baletu, czy cos w tym stylu ale juz nie w Łodzi ...

no ale Wyt Łodzi raczej nie czujecie tak jak ja, wiec tu placzu raczej nie bedzie :sad:
Maron

Post autor: Maron »

lol, płaczu nie będzie?
mi się mogą nagle zrujnować plany układane na najbliższe lata :roll:
Sagittaire

no to dzwoncie dziewczyny, dzwoncie i miejcie wiedze z 1-szej reki zamiast domyslow, ktore moga sie nie zrealizowac :) i niepotrzebnie tylko krwi czlowiekowi napsuc

Ale ja -mowiac szczerze - nie sadze zeby z tego kierunku rezygnowali, bo na obu rocznikach maja jednak chetnych, a jak sa chetni, sa pieniadze, to i sa studia. bylabym dobrej mysli ale trzeba sie dowiedziec u zrodla.
Sephia

Post autor: Sephia »

Ja studiuję na tym kierunku i nic mi o tym nie wiadomo żeby miał być likwidowany i wątpie żeby miał być, więc spokojnie nie ma co panikować :wink:
truskawka88

W takim razie :D czy jest już coś wiadomo, o dniach otwartych wydziału, w ramach Międzynarodowego Dnia Tańca, tak jak to było w tamtym roku :?:
ODPOWIEDZ