[quote3b="Father"]Dla tancerzy prowadzenie samochodu to bułka z masłem.[/quote3b]
Obyś się nie mylił bo koordynacja koordynacją, a rozeznanie na drodze rozeznaniem na drodze
Ale jako że Czajori daleko ode mnie rezyduje to niech sobie robi - na zdrowie
No to ja także życzę powodzenia.
Ja osobiście dla bezpieczeństwa swojego (i innych przede wszystkim ) swój kontakt z samochodami ograniczę do bycia pasażerem.
[quote67="Nataszaa"]Ja osobiście dla bezpieczeństwa swojego (i innych przede wszystkim ) swój kontakt z samochodami ograniczę do bycia pasażerem. [/quote67]
Dziwne to bezpieczeństwo skoro statystyki mowią, że pasażerow ginie wiecej niż kierowców. Oczywiscie w wypadkach gdy z nimi jadą
no wiesz ale duzo jest tez wypadkow, gdy samochod wpada w poslizg i wjezdza na chodnik na pieszego/. Wiec po chodnikach tez strach chodzić Że juz o przechodzeniu przez ulice to nie wspomne
Generalnie najbezpieczniej w domu siedziec ale tez nie do konca, bo np gaz moze wybuchnac.
Chciałabym Was zapytać o [b09]bluzki baletnic z odkrytymi plecami[/b09]-są to takie ładne wycięcia,widziałam na filmach...z pewnością jest to przewiewne...a jeszcze gdyby były [b09]bawełniane[/b09] !!! Bo wszędzie są ze sztucznych tkanin a te odpadają...
Będę wdzięczna za odpowiedź gdzie można takie nabyć !!! (najlepiej,by był długi rękaw)
Mam prośbę do tych którzy oglądali film "Umrzeć dla tańca"możecie napisać mi jak się skończył,bo ja niestety oglądałam go do połowy,a jestem ciekawa jak się zakończył.