ESMERALDA
Agnes już była i już się nad nią zachwycałyśmy, tak masz rację należy do moich ulubionych ;). Miałaś również rację co do drugiego filmiku, jednak nie znalazłam informacji, kto tańczy.
Jednak co do Osipovej, to nie trafiłaś, ponieważ już wcześniej właśnie wypowiadałam się na jej temat. jakoś poprostu nie przypadł mi do gustu jej taniec.
btw, czy wam również przeszkadzają te okrzyki i piski jak tancerka zakręci 4 piruety? Albo jak podniesie czy wyrzuci nogę? Rozumiem, że chcą powiedzieć, że im się podoba, ale chyba lepiej jest jeśli będą głośno klaskać ewentualnie pokrzykiwać coś przy ukłonach, taka ot moja myśl (bo zauważyłam to szczególnie w filmikach hiszpańskich).
Jednak co do Osipovej, to nie trafiłaś, ponieważ już wcześniej właśnie wypowiadałam się na jej temat. jakoś poprostu nie przypadł mi do gustu jej taniec.
btw, czy wam również przeszkadzają te okrzyki i piski jak tancerka zakręci 4 piruety? Albo jak podniesie czy wyrzuci nogę? Rozumiem, że chcą powiedzieć, że im się podoba, ale chyba lepiej jest jeśli będą głośno klaskać ewentualnie pokrzykiwać coś przy ukłonach, taka ot moja myśl (bo zauważyłam to szczególnie w filmikach hiszpańskich).
mimo że ta wersja to [i:ff83d6e0f9]nie to samo[/i:ff83d6e0f9] jednak co podstawowa choreografia to też całkiem całkiem ciekawa. Szczególnie podoba mi się w niej ta końcówka gdzie zamiast develope kręci 3 piruety a potem do tyłu grand attitude.
Mimo wszystko również zostanę wierna wykonaniu Osipovej ;)
Mimo wszystko również zostanę wierna wykonaniu Osipovej ;)
-
Sagittaire