Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Witamy Cię Ado serdecznie i zapraszamy do dyskusji :)
Naima

Post autor: Naima »

Dzień dobry,
Prywatnie jestem Małgorzata, tanecznie Naima (to pseudo, które dostałam od mojego mistrza tańca orientalnego).
Przychodzę tu jako orientalka (tancerka orientalna, czyli tańca brzucha) i całkiem początkująca adeptka klasyki (początkująca mimo że lat 32 w porywach), któraż to klasyka do tańca orientalnego okazuje się absolutnie niezbędna.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

o, jak miło ze pojawiłys ie na forum osoby troche bliższe mi wiekiem ;) witam, serdecznie witam!
TheRytmiczka

Post autor: TheRytmiczka »

Witam wszystkich bardzo serdecznie! To forum przykuło moją uwagę już dawno, dawno temu, ale teraz postanowiłam przyłączyć się do Waszego grona.
Mam na imię Ania, tańczę już bardzo długi okres czasu. Gdzieś koło...9 lat. Jak na mój wiek to długo. :)
Pozdrawiam wszystkich tancerzy i miłośników tańca!
Torin

Post autor: Torin »

Bardzo pięknie Cię witamy na forum !
Czytaj pisz i czuj tu się jak u siebie :)

Torin
miss ladybird

Post autor: miss ladybird »

No to może ja też się przedstawię ( trochę spóźniona). Mam na imię Agata.
Liczę sobie 15 lat, a tańcem interesuję się od dawna. Jak narazie (niestety) zaliczam się do tylko do miłośników baletu, ale do czasu... do czasu! Ponieważ niedługo mam zamiar się zapisać do prywatnej szkoły. Oprócz tańca kocham fotografię (której uczę się drugi rok), jazdę konną, grę na gitarze i wszystko co jest bezpośrednio związane z książkami. :)
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

Asia, lat 19. Tańczyłam od małego w domu kultury, od chyba 4 lat w ŚST w Bytomiu (hip hop itp.) Obecnie uczę się w Studium Wokalno-Baletowym w Gliwicach i jestem instruktorką/choreografem w domu kultury.
I niech nikt nie mówi że nie da się połączyć hip hopu z klasyką :P
Torin

Post autor: Torin »

Pięknie witamy na forum nowe uczestniczki naszego wirtualnego życia :)
Zapraszamy jak najczęściej !!

Torin
nicolka

Post autor: nicolka »

Ja jestem Nicole, tańczę około 7 lat.. aktualnie jazz... Uwielbiam balet, gimnastykę (od której zaczynałam)... Tak poza tym , uwielbiam się uczyć języków obcych, które są moją alternatywą w przypadku niespełnienia marzeń tancerki lub instruktora tańca:)

a no i strasznie duuużo mówię :D
JustynaLopata

Post autor: JustynaLopata »

Witam !!!
Ja mam 11 lat mieszkam w Krakowie gdzie uczęszczam do Studia Baletowego przy Operze Krakowskiej . Bardzo lubię Harrego Pottera i dan Radcliffa . Jeżdżę konno chodzę na j. ang. gram na pianinie .

I też bardzo dużo mówię :PPPPPP

P.S. Tańczę już 6 lat
ODPOWIEDZ