Odchudzanie folią i alternatywne metody
przepraszam ze się wtrącam ale chyba to miał być głownie watek o odchudzaniu za pomoca owijania się folią (wypacania kilogramów) a nie diety - o tych sprawach mamy osobne wątki. Generalnie wszystko zależy od ilości wysiłku fizycznego, przemiany materii, stanu zdrowia, wieku i ze tak powiem osobistych preferencji organizmu. Ja się odchudziłam nie jedząc chleba, kasz, ziemniaków i innych węglowodanów a wyłącznie wysokoproteinowe pozywienie i warzywa, ale ja mam siedzący tryb zycia, jestem dorosła i źle trawię produkty mączne, więc dla mnie był to dobry pomysł. Dla osób potrzebujacych dużo szybko odnawialnej energii węglowodany - zdrowe więc z pełnego ziarna na przykład - będa jak najbardziej poźądane
Re: Odchudzanie folią i alternatywne metody
[quote:3c68c82f14="porky"]moja pani od klasyki stwierdziła że jestem za gruby. i muszę zgubić troszkę z boków. słyszałem że przy dobrej diecie i treningu czego w szkole nie mało owijanie się folia pomaga, tzn. w tali oczywiście. co o tym sądzicie ktoś próbował? ; ) z góry dziękuje.[/quote:3c68c82f14]
Chłopie! Owijanie folią?
Ty weź zacznij jeść coś konkretnego, i ćwicz na zajęciach na maxa. (będziesz wiedział że osiągnąłeś max. jak po lekcji będziesz cały mokry.)
I po mies. już znacznie schudniesz, a jak już cały tłuszczyk zniknie to zaczniesz budować mięśnie :smile:
Chłopie! Owijanie folią?
Ty weź zacznij jeść coś konkretnego, i ćwicz na zajęciach na maxa. (będziesz wiedział że osiągnąłeś max. jak po lekcji będziesz cały mokry.)
I po mies. już znacznie schudniesz, a jak już cały tłuszczyk zniknie to zaczniesz budować mięśnie :smile:
-
Sagittaire
Re: Odchudzanie folią i alternatywne metody
[quote:7e6b0b98a6="vickop"][quote:7e6b0b98a6="porky"]moja pani od klasyki stwierdziła że jestem za gruby. i muszę zgubić troszkę z boków. słyszałem że przy dobrej diecie i treningu czego w szkole nie mało owijanie się folia pomaga, tzn. w tali oczywiście. co o tym sądzicie ktoś próbował? ; ) z góry dziękuje.[/quote:7e6b0b98a6]
Chłopie! Owijanie folią?
:[/quote:7e6b0b98a6]
Was tez ta odpowiedź rozśmieszyła tak jak mnie? bo mnie to do łez rozsmieszyla.
Zwłaszcza, ze ten cytat z Porky-iego tez teraz pierwszy raz czytam, bo zawsze praktykę pomijalam bez cyztania.
Fajnie Vickop, ze masz takie sensowne podejscie do odchudzania.
Chłopie! Owijanie folią?
:[/quote:7e6b0b98a6]
Was tez ta odpowiedź rozśmieszyła tak jak mnie? bo mnie to do łez rozsmieszyla.
Zwłaszcza, ze ten cytat z Porky-iego tez teraz pierwszy raz czytam, bo zawsze praktykę pomijalam bez cyztania.
Fajnie Vickop, ze masz takie sensowne podejscie do odchudzania.
-
Sagittaire