KONKURS ''Z baletem przez świat III'' - ANKIETA

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Father

Post autor: Father »

Moim zdaniem Gość wygrała konkurs jak najbardziej słusznie :smile:
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

absolutnie jak najbardziej, mega gratulacje bo jestem zachwycona. :)
M.

Post autor: M. »

I ja również potwierdzam, że wybór laureatek był bardzo trudny - moim zdaniem wszystkie zdjęcia były bardzo ciekawe i wszyskim uczestnikom należą się podziękowania za udział w konkursie (brawa dla Was za różnorodne i wyjątkowe pomysły w sposobie podejścia do tematu!) i dobrą zabawę :) .

Po burzliwym głosowaniu zaszczytne miejsca na podium zajęły:

1. [b:cc001e9b7e]Gość[/b:cc001e9b7e] - z 11 głosami
2. [b:cc001e9b7e]fijoletowa[/b:cc001e9b7e] - z 8 głosami
3. [b:cc001e9b7e]Minarei[/b:cc001e9b7e] - z 5 głosami

W imieniu grona Administratowów i Moderatorów, serdecznie gratuluje i podnoszę owację na stojąco dla Was dziewczyny :) . Podeślijcie mi proszę swoje adresy na pw. Nagrodami są plakaty z warszawskiego Jeziora Łabędziego + dla zdobywczyni pierwszego miejsca podpisane zdjęcie Jedynego w swoim rodzaju, Boskiego Sławomira Woźniaka.

Tym samym zamykam trzecią edycję naszego konkursu fotograficznego i już teraz z niecierpliwością czekam na kolejne wakacje! :)
Czajori

Post autor: Czajori »

Konkurs rzeczywiście baaardzo ciekawy w tym roku, a obie moje faworytki zajęły miejsca medalowe (gwoli ścisłości: medal srebrny i brązowy) :)
ODPOWIEDZ