O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Father

Post autor: Father »

A w końcu, to jaki jest temat? :D
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

wszystko i nic! i proszę o tym nie zapominać:P
Minarei

Post autor: Minarei »

tematem było to, że jestem żądna Waszych mailli, żeby doładować sobie punkty, które z kolei potem wymienię na iPoda psującego sluch ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

Coś mi się wydaje, Minareiko, że prędzej uda Ci się uzbierać zwykłe, ludzkie pieniądze na tego iPoda :) Albo dostaniesz go od bożka konsumpcji czyli tak zwanego Mikołaja świętego.

Baj ze łej, nie miałaś być na obozie? :wink:
Minarei

Hihi, ale to jest tak, że w sumie to go nie potrzebuję. Ale jak mogę dostać to czemu nie :D

A z obozu naukowego już wróciłam- było zimno, koszmarnie, naukowo, chemicznie i wyczerpująco. Brrr...
miss Julia

Post autor: miss Julia »

Podziwiam cię... Ja od chemii to po pieciu minutach uciekłabym pod kocyk :smile: Już nie mówiąc o obozie...
Torin

Post autor: Torin »

[size=9:87923d9caa]<off top mode on>
Moje domowe doświadczenia chemiczne powadzone w czasach szkolnym cudownie wpłynęły na wystrój mieszkania.
Konieczny był remont i zmiana dywanów .... :)
Pozdrowienia dla Minarei :D
<of top mode off>[/size:87923d9caa]

Torin
Minarei

uhm, póki co mój pokój ma się dobrze i w najbliższej przyszłości nie zamierza być świadkiem jakiś wybuchów, czy też czegoś podobnego :P
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

[quote:6fd0d673cc="Father"]to z wiekiem ubywa testosteronu i człowiek niewieścieje albo dziecinnieje :) [/quote:6fd0d673cc]

To wg mojej wiedzy praktycznej nie niewieścienie tylko fakt, że w procesie dojrzewania u facetów szybciej wychodzi się z fazy agresji. U nas kobiet później. Dlatego np wsród 16, 17-latków groźniejsze są panienki...
Przepraszam, że może nie na temat . (Najwyżej się wytnie)
Father

Post autor: Father »

[quote:5105a3dc30="ag111111"]To wg mojej wiedzy praktycznej nie niewieścienie tylko fakt, że w procesie dojrzewania u facetów szybciej wychodzi się z fazy agresji. U nas kobiet później. Dlatego np wsród 16, 17-latków groźniejsze są panienki...
[/quote:5105a3dc30]
A to ciekawe? Bo wg mojej praktycznej wiedzy najgrożniejsze są panienki w menopauzie :D
Tak, rozciaganie wśród facetów nie należy do dobrego tonu. Pakowanie natomiast tak i dlatego są tacy sztywni co jest atrybutem męskości ;)
ODPOWIEDZ