O wszystkim i niczym
-
miss Julia
-
Sagittaire
[quote:6fd0d673cc="Father"]to z wiekiem ubywa testosteronu i człowiek niewieścieje albo dziecinnieje :) [/quote:6fd0d673cc]
To wg mojej wiedzy praktycznej nie niewieścienie tylko fakt, że w procesie dojrzewania u facetów szybciej wychodzi się z fazy agresji. U nas kobiet później. Dlatego np wsród 16, 17-latków groźniejsze są panienki...
Przepraszam, że może nie na temat . (Najwyżej się wytnie)
To wg mojej wiedzy praktycznej nie niewieścienie tylko fakt, że w procesie dojrzewania u facetów szybciej wychodzi się z fazy agresji. U nas kobiet później. Dlatego np wsród 16, 17-latków groźniejsze są panienki...
Przepraszam, że może nie na temat . (Najwyżej się wytnie)
[quote:5105a3dc30="ag111111"]To wg mojej wiedzy praktycznej nie niewieścienie tylko fakt, że w procesie dojrzewania u facetów szybciej wychodzi się z fazy agresji. U nas kobiet później. Dlatego np wsród 16, 17-latków groźniejsze są panienki...
[/quote:5105a3dc30]
A to ciekawe? Bo wg mojej praktycznej wiedzy najgrożniejsze są panienki w menopauzie :D
Tak, rozciaganie wśród facetów nie należy do dobrego tonu. Pakowanie natomiast tak i dlatego są tacy sztywni co jest atrybutem męskości ;)
[/quote:5105a3dc30]
A to ciekawe? Bo wg mojej praktycznej wiedzy najgrożniejsze są panienki w menopauzie :D
Tak, rozciaganie wśród facetów nie należy do dobrego tonu. Pakowanie natomiast tak i dlatego są tacy sztywni co jest atrybutem męskości ;)