Klasyka - Szczecin - klasa młodzieżowa
ja juz skonczylam POB i akurat tak sie sklada ze mialam zajecia z Pania Oksana ;) lepszej nauczycielki nie znajdziecie :P jesli chcesz sie zapisac to super, mozesz przyjsc, pewnie bedziesz mogla posiedziec sobie na jedenej lekcji i obejrzec jak to jest. co do ceny i godzin to nie moge Ci nic dokladnie powiedziec bo podobno teraz ma sie duzo zmienic. ale pozdrawiam :)
-
Hildegarda
Witam!
Jestem nowa na forum i uczę się tańca.
Wszystkim zainteresowanym tańcem klasycznym polecam zajęcia w klasie młodzieżowej w Studiu Taneczno-Musicalowym w Operze na Zamku. Z tego co się orientuję odbywają się jeszcze zajęcia z klasyki w innych klubach w Szczecinie, ale nie wiem jak tam jest.
Czy wiecie już może, czy będą się odbywały jakieś zajęcia dla młodzieży w Ognisku Baletowym? Może moglibyście polecić jakieś szkoły tańca? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Jestem nowa na forum i uczę się tańca.
Wszystkim zainteresowanym tańcem klasycznym polecam zajęcia w klasie młodzieżowej w Studiu Taneczno-Musicalowym w Operze na Zamku. Z tego co się orientuję odbywają się jeszcze zajęcia z klasyki w innych klubach w Szczecinie, ale nie wiem jak tam jest.
Czy wiecie już może, czy będą się odbywały jakieś zajęcia dla młodzieży w Ognisku Baletowym? Może moglibyście polecić jakieś szkoły tańca? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)