XVI Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomiu
[quote:1cfc46040e="aankaa_baletnica=)"]
-współczesny z Darią Fain[/quote:1cfc46040e]
A wiesz cos o niej? Bo ja się zastanawiam nad ostatnimi zajęciami i nie mogę się zdecydować.
Co do przyjazdu, to lepiej najpierw zapisy, bo np. do sal zbiorowych dostajesz skierowanie.
No i można się szybciej na zajęcia zapisać.
-współczesny z Darią Fain[/quote:1cfc46040e]
A wiesz cos o niej? Bo ja się zastanawiam nad ostatnimi zajęciami i nie mogę się zdecydować.
Co do przyjazdu, to lepiej najpierw zapisy, bo np. do sal zbiorowych dostajesz skierowanie.
No i można się szybciej na zajęcia zapisać.
-
aankaa_baletnica=)
-
danceFORever
-
aankaa_baletnica=)
w tym roku chyba się nie pojawię, ale ogólnie kto żyw niech jedzie do Bytomia. Fajne zajęcia dl początkujących, zaawansowanych...tylko afro z Caro Diallo nie ma w tym roku także kto nie był niech żałuje. dla mnie dobrze by było gdyby były jeszcze poziomy średnio zaawansowane, ale w sumie i tak wszystko zależy od nauczyciela jak prowadzi zajęcia, więc wystarczy dobrze je dobrać, coś podpytać i mieć odrobinę szczęścia :D
eh... ja w tym roku również nie dałam rady jechać na konferencję i już mi się tęskni do tego biegania w dresie z mineralną pod pachą po całym bytomiu :razz: i wieczorków w fantomie.. No i co najważniejsze wspaniałych zajęć i warsztatowej atmosfery.. : :lol:
mam nadzieję że w tym roku jest równie cudownie i wysoki poziom utrzymany, życzę Wam powodzenia!
mam nadzieję że w tym roku jest równie cudownie i wysoki poziom utrzymany, życzę Wam powodzenia!
-
aankaa_baletnica=)