XVI Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomiu
[quote:f87555fd7c="deutsches"][quote:f87555fd7c="Nemo"]A ja włąśnie bym doradziła Sylwię, chyba, że jesteś całkiem początkująca.[/quote:f87555fd7c]
Całkowicie początkująca nie jestem, tańczę jakieś 4 lata. Także wybrać tą Sylwię?[/quote:f87555fd7c]
Ja też tańczę jakieś cztery lata, a już dwa razy byłam u Sylwii ;) Śmiało!
Całkowicie początkująca nie jestem, tańczę jakieś 4 lata. Także wybrać tą Sylwię?[/quote:f87555fd7c]
Ja też tańczę jakieś cztery lata, a już dwa razy byłam u Sylwii ;) Śmiało!
-
La Fille aux Yeux d''email
Ja również wybieram się w tym roku na Konferencję, tyle tylko, że na pierwszy tydzień, 29.06-3.07 .Jestem zdecydowana na Byrona van Jonesa, Caro Diallo oraz balet radziecki ze Slavą:) Jadę sama, jestem z okolic Bytomia i mam nadzieję ,że się odnajdę. Pozostają jeszcze 2 zajęcia do wyboru a czasu coraz mniej. Pozdrawiam wszystkich tegorocznych tancerzy !
-
danceFORever
-
-
danceFORever
taa chciałoby się... :D ale nie, jestem pewna co do Sylwii Hefczyńskiej, Byrona (tylko nie wiem czy Old School Jazz czy Lyrical Modern?) i Tromp'a. Jestem też bardzo skłonna, żeby zdecydować się jednak na tego Slavę- strasznie kusi choć też przeraża :D Na trzecim bloku myślałam jeszcze o latin jazzie oraz o Zajkowskim, ale u niego raczej nie wyrobię. No a na ostatnim to zupełnie nie wiem :? Doradźcie dziecku :)
-
Slavy nie pożałujesz. Wystarczy zobaczyć jego biografię a i opinie jak na razie czytalam przychylne. Wymagający- ale przecież o to chodzi. Jak Ci się nie będzie podobalo, to zwrócę Ci koszta :568: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Co do reszty nie wypowiadam się, ale jako że ja biorę techniki współczesne i klasyczne ,na rozluźnienie wybiorę również afrykański. Oglądałam sobie filmiki na Youtube z Caro Diallo i myślę, że to będzie oprócz poszerzenia horyzontów również dobra zabawa :mrgreen: :)
-
danceFORever
-
-
danceFORever
-