Co pijecie gdy jesteście zmęczeni?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
MissAloha

Post autor: MissAloha »

Hah, to miałam rację? :p. Tak czy siek również wole wodę, przerzuciałm się na zwykłą. :)
Maron

Post autor: Maron »

ja wiem że kubusie te te tradycyjne są gęste, ale może akurat chodziło o takie te nie gęste...
Lottie

Post autor: Lottie »

Ja piję wodę niegazowaną lub smakową (także niegazowana) :)
VisVersa

Post autor: VisVersa »

Po wysiłku fizycznym prym u mnie wiedzie woda, niestety gazowana, ale to się nie zmieni na zdrowszą niegazowaną, jakiekolwiek byłyby ku temu przesłanki.
Inny wariant to sok pomarańczowy, najlepiej wyciśnięty z żywych pomarańczy, a nie z kartonu z w/w wodą mineralną gazowaną w proporcjach pół na pół- nie przypuszczałam, że to może być dobre, ale spodobało mi się bardzo i trwam w upodobaniu sobie tej mikstury :)
A na zmęczenie-zmęczenie, po to żeby się orzeźwić i nabrać trochę energii albo chociaż zasugerować sobie ,że jej tym sposobem nabieram, bardzo lubię popijać letnią wodę z łyżką miodu i kilkoma kropelkami cytryny.
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

woda mineralna z rozpuszczonymi tabletkami z magnezem, zwłaszcza dla tych co sobie fundują wieczne niedobory. ;)
Giselle12

Post autor: Giselle12 »

tuż po treningu-woda (czasem mogę wypić ok.3 kubki jeden po drugim), ogólnie też to b. lubię soki owocowe...(teraz to w sumie głównie fortuna)
Śnieżka_19

Post autor: Śnieżka_19 »

Woda niegazowana (gazowana jest bleee ;) ) albo kubuś, jeśli jestem nie tylko spragniona, ale też głodna ;p
SYJKA

Post autor: SYJKA »

Woda, woda, woda.
Czasem piję herbatę mrożoną albo jakiś sok (koniecznie pomarańczowy).
RiRi

Post autor: RiRi »

Po treningu zazwyczaj pijam wodę niegazowaną oczywiście :)
Zdecydowanie jestem zwolenniczką picia wody niegazowanej po treningu, gdyż woda gazowana podrażnia suche gardło po wysiłku a efektem jest bolące gardło, moim zdaniem :D .
vickop

Post autor: vickop »

Ja również piję wodę niegazowaną.
Ale czasami jakiś soczek, jak mam ochotę :lol:
ODPOWIEDZ