You Can Dance - poprostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Śnieżka_19

Post autor: Śnieżka_19 »

Dla mnie Łukasz kompletnie stracił swój urok kiedy zaczął apelować do kobiet, potem to zdejmowanie koszulki to już w ogóle... Ja go wcale nie widziałam w tym finale. Moim zdaniem Ania jest po prostu lepsza i to ona powinna wygrać, no ale zobaczymy.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nie wiem czy z amerykańskiego YCD to przygarnął ale tam właśnie Blake zdjął koszulkę w trakcie piruetów (Princess pewnie to doskonale pamięta :D )
Maron

Post autor: Maron »

hahaha no ja wiedziałam że tu zaraz będzie Blake przytoczony, czekałam tylko na to xD dla tych które tego nie widziały -> http://www.youtube.com/watch?v=igpdEK_zn34 :D
mistrz rozbierania się jest tylko jeden :P
słodka_jak_miód

Post autor: słodka_jak_miód »

hahahah ja nie widziałam! on jest świetny!!!! :D właśnie z amerykańską serią teżbym się chętnie zapoznała, która warto obejrzeć ? bo ich chyba sporo jest ...
Maron

wszystkie moim zdaniem są genialne :D troszkę dziwnie się ogląda bo nieco odbiega od naszego stylu "prowadzenia" edycji, ale myślę że bardzo warto obejrzeć jest pierwszą [chociażby ze względu na wyżej przytoczonego tancerza xD]
ja muszę się wziąć w końcu za kanadyjską... tam też jest Blake xD
Torin

Post autor: Torin »

No cóż - ja we środę po raz drugi w życiu złamie swoja żelazną zasadę:
Nie głosować w żadnych teleturniejach konkursach sms-owych i i innych takich pier...ach i wyślę smsa na Anię :)
Od początku jej kibicowałem (chociaż tą edycję oglądałem zdeeeecydowanie rzadziej niż dawniej bywało ;) ). Ale co miałem okazje zobaczyć jej taniec to mi sie podobał !
Więc chciałbym coby wygrała. Ale coś czuje że nie ma szans ....

Torin
słodka_jak_miód

tak Ania jest rewelacyjana, ale wszyscy chyba czujemy, że jest parcie na łukasza , do tego dochodzi trudne dzieciństwo, tragedia z tatą no i mamy show: dla nastolatków wzór do naśladowania - mimo wszystko przezwyciężył przeciwieństwa losu dzięki pasji , do tego dziewczyny piszczą gdy go widzą , no i co tu dużo mówić umie się sprzedać - zbudowany swietnie, czego nie ukrywa,flirtuje z kamerą i skacze tak, że zapiera Ci dech w piersiach ;)

to biorę się za amerykański sezon (blake ;))
Maron

ale wiesz pamiętaj... on jest zaklepany już xD
słodka_jak_miód

spoko spoko moim męzem będzie piotrek z 4 edycji ycd ;) więc podzielimy się jakoś tymi tancerzami :D
danceFORever

Post autor: danceFORever »

Princess, nie bądź taka zachłanna... :twisted: Podzieliłabyś się czasem.. :razz:

dzisiaj finał o [i:d9540737da]20.50[/i:d9540737da]
ODPOWIEDZ