ekhem... pisze 18-29 sierpnia [b:6ddb339842]2008[/b:6ddb339842]...
Byłam w zeszłym roku, rzeczywiście jest fajnie. Jeśli tylko będą tacy choreografowie jak poprzednio, polecam każdemu.
kurcze nie chce się kłócić , ale patrze , sprawdzam i nadal u mnie jest 2009:D
skopiuje po prostu: Tematy warsztatów w roku 2009
ale to w sumie bez znaczenia przecież !:):)
co więcej dzwoniłam dziś tam i pani powiedziała mi , że już są zapisy... ja mam tylko taki problem , że nie będę znała tam ewentualnie nikogo , no i dojazd na własną drogę...nadal się zastanawiam, a ktoś jedzie w ogóle jeszcze? :smile:
Ale na pewno chodzi Ci o 7 Europejskie Spotkania Taneczne? Bo jeszcze na stronie EDS są warsztaty weekendowe i inne, nic o EST... Ja cały czas wchodzę na stronę i nic o tym nie ma, zresztą jestem w EDS dość często i nic jeszcze się tam o tym nie mówi, nie pisze, ulotek nie ma...
Witam, mam pytanie, słyszeliście może o jakichś kursach na lipiec, salsa, flamenco, tango lub coś w tym stylu? W Krakowie? Wiem, że wszyscy tutaj szukają kursów baletowych, ale ja baletu mam chwilowo dość. :) I niestety wszystko co udało mi się znaleźć, zaczyna się w czerwcu, a mnie wtedy nie ma :(
Ja polecam Cracovie Danze, ale zawsze jak jestem w sierpniu w Krakowie to czytam o kursach tanga w krakowie, i zawsze zaluje ze nie daje rady zalapac sie na wszytsko.