Ludzie baletu.

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Susanna

Ludzie baletu.

Post autor: Susanna »

Ci którzy myślą że tańczą na tyle długo aby byli zapamiętani mogą się wpisywać :D
Columbina

Post autor: Columbina »

Że, przepraszam, co?
Father

Post autor: Father »

A to dobre! Wreszcie cóś dla mnie :D
Wpisuje się jako tancerz terminalny :smile:
Absolwent Ballet Univercity of 3-th age.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Nie czaję o co chodzi ::)
Susanna

Post autor: Susanna »

Ci co długo tańczą i chcą żeby inni ich podziwiali za ciężką pracę to się tu wpisują. I dobrze by było, żeby jeszcze pisali ile lat tańczą :)
Father

Post autor: Father »

Wiesz co Susanno?
Nikt nie chce się narazić na nieskromność i nie będzie się sam chwalił.
Chociaż każdy w skrytości ducha chce być podziwiany.
Tak, że Twoja propozycja wydaje się być niewypałem. :wink:
Joanna

Post autor: Joanna »

Och, Susanno, dziękuję, naprawdę nie musiałaś, ktoś wreszcie o mnie pomyślał... :D

;)

[size=9:21df0c299a]btw - podziwiać za ciężką pracę, owszem, można zawsze, gorzej z podziwianiem jej efektów ;) [/size:21df0c299a]
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[color=blue:d099b041d8]temat przeznaczam do skasowania. Co to za pomysł - w wielu watkach rozmawiamy o tym ile lat tanczymy, ie wkładamy w to pracy, ale myślę ze większość z tańczących forumowiczów robi to przede wszystkim z ilości do tańca, bo to jest sensem ich życia i daje im radośc, a nie żeby zostać zapamietanym. Ponadto uważam, ze zapamietanym ze względu na swój taniec to moze być zawodowy tancerz o wybitnej osobowości i dokonaniach artyustycznych a nie my tutaj :) Choc każdy z nas na pewno chce być zapaietany ako pilny uczeń w tym szkoly baletowej czy studia, ogniska czy innych zajęć, moze jak tancerz, kiedy już zaczie występować, poza tym jako dobry kolega / przyjaciel/partner, dobry i mądry człowiek. Takie "wpisywanie sie" to dziecinada i chyba wskazywalo by na brak skromności
Administrator Kasia G[/color:d099b041d8]
ODPOWIEDZ