Ksiazki, czyli co czytacie

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Pointerka

Post autor: Pointerka »

A jakie książki związane z tańcem czytałyście/liście?
Gosia066

Post autor: Gosia066 »

Pamiętnik Robertosława. Moja czarownica idzie do szkoły baletowej,nie czytałam,ale podobno ciekawe
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

seria "Różowe baletki", nie wiem czy to ten tytuł,ale nie pamiętam do końca"zaczarowane baletki", i inne książki w których, np. kogoś siostra, znajoma tańczyła balet
Agatta

Post autor: Agatta »

Ja w sobote pożyczyłam od koleżanki Zmierzch. W czoraj skonczyłam Księżyc w Nowiu. Tak mnie to zafascynowło, ze nie mogłam się skupic na niczym inny,. Najpierw książka, o 23:00 lekcje. Piękna opowieśc o miłości silniejszej niż wszystko. Kocham po prostu!
Bardzo podobała mi się "Dziewszyna i wilk", "przeminęło z wiatrem", "zaczarowane baletki", "Mała księzniczka", czy "Mój Kary" i "Harry potter". Serdecznie polecam.
P.S. Czy was też strasznie irytuje Jacob??
sasetka2505

Post autor: sasetka2505 »

oj tak. Choc odrobine sie rehabilituje w 4 czesci(przed świtem) uwielbiam ta serię. Mam zamiar znalezc swojego Edwarda w przyszlosci;p
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

a ja przeczytałam 3 pierwsze części Gwiezdnych Wojen (wszystkim znanej 6-częściowej sagi), 4 również, ale na niej się zatrzymałam (była mi potrzebna do prezentacji), po maturze biorę się za następne :)
aha, no i polecam jak ktoś Gwiezdne Wojny lubi, bo dla innych to może się wydać nieciekawe :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nie czytałam książek sfilmowanej sagi (natomiast filmy wielokrotnie oglądałam) ale przeczytałam ponad 10 kolejnych książek, od "Zjawy z Tatooine" po "Planetę Zmierzchu", teraz tylko patrze na kolejne które się pojawiają i staram się być ogólnie na bieżąco czytając ich skróty ale pewnie kiedyś się wezmę za ich przeczytanie, oczywiście dotyczą one już głownie dzieci bohaterów z pierwotnej sagi
Agatta

Post autor: Agatta »

[quote:c087ec9af7="sasetka2505"]oj tak. Choc odrobine sie rehabilituje w 4 czesci(przed świtem) uwielbiam ta serię. Mam zamiar znalezc swojego Edwarda w przyszlosci;p[/quote:c087ec9af7]
Oj tak... Ja tez mam taki zamiar ;P Zobaczymy czy się uda. Ja czekam aż mi Zacmienie (a zreaszta cała seria) przyjdzie z allegro ;)
Gosia066

Post autor: Gosia066 »

[quote:b207b7413e="sasetka2505"]. Mam zamiar znalezc swojego Edwarda w przyszlosci;p[/quote:b207b7413e]Poprostu to jest chyba jedno z moich marzeń .Książki są naprawdę super i dobrze że istnieje taki ktoś jak"dobra pisarka"
Maron

Post autor: Maron »

a ja nie rozumiem dlaczego ludzie się tak jarają "zmierzchem" i książkami z tej serii... film mi sie niezbyt podobał i szczerze powiedziawszy nie zachęca do książki
ODPOWIEDZ