Czy tancerze są seksowni? ;)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Torin

Post autor: Torin »

Ostatnio parę nocy spędziłem na kultywowaniu nie spania (syn w szpitalu te klimaty...)
I ogólnie wydarzyło mi się jeszcze paaare spraw nie sprzyjających takim myślom - jak seksowność - ale spróbuję cóś skrobnąć ....

[quote:eb782a0183]P.S. Kobiety są próżne i łase na komplementy, panowie [/quote:eb782a0183]
Taaaaak, to zwykle prędzej czy później każdy facet zauważa. I lepiej dla niego coby to nastąpiło prędzej :) Jakoś lepiej się żyje z tą wiedzą :D
A zdecydowanie lepiej coby kobiety(a) była próżna niż pusta - niby podobne słowo a różnica oooogromna ! ;)
A wracając do seksowności tancerek baletowych (kurcze baletnice się szybciej pisze - ale nie chcę dostać po głowie ...) to według mnie panujący ideał reprezentowany choćby przez gust Miltona dość trudno przez normalnego faceta uznać za seksowny.
Ale jeśli opuścimy strefę ortodoksji to nagle się okazuje że i owszem a nawet więcej.
I jak dla mnie dość trudno mówić o seksapilu tancerek podczas klasycznych baletów - tu jednak konwencja jakby inna, to już "wyjmując" je z tych spektakli. Stawiajac w sytuacji cywilnej hehe myslę że i bezapelacyjnie :)
I co więcej chyba nawet słowo zmysłowość pasuje bardziej - tu się zgodze z Blanche :)
Wystarczy choćby pooglądać trochę zdjęć tych właśnie cywilnych czy półcywilnych (znaczy się z prób warsztatów itp).

Torin
Father

Post autor: Father »

Cytat:
P.S. Kobiety są próżne i łase na komplementy, panowie[/quote]

W tej materii to my sie od kobiet nie rożnimy bo tez jesteśmy łasi na komplementy typu: jacy to jesteśmy genialni, niezastąpieni, szlachetni i zaradni(sprytni) chociaż najczęściej to jesteśmy pokornymi mułami na służbie u kobiet.
Torinie! Ja też mam ten sam pogląd na ideał Miltona :D
Ale on jest jeszcze niedoświadczonym mlodziakem czyli kandydatem do zmiany poglądów.
Torin

[quote:b0f984a97e="Father"]W tej materii to my sie od kobiet nie rożnimy bo tez jesteśmy łasi na komplementy[/quote:b0f984a97e] Cicho być !!! Może jeszcze jakieś tego nie zauważyły i odkryją z radością ;)[quote:b0f984a97e="Father"]Ja też mam ten sam pogląd na ideał Miltona :D
Ale on jest jeszcze niedoświadczonym mlodziakem czyli kandydatem do zmiany poglądów.[/quote:b0f984a97e]
Święte słowa :) Musi jeszcze nabrać doświadczenia coby poznać co dobre :)

Torin
Jo_Ann

Post autor: Jo_Ann »

[quote:fde7c6c200="Father"]

W tej materii to my sie od kobiet nie rożnimy bo tez jesteśmy łasi na komplementy typu: jacy to jesteśmy genialni, niezastąpieni, szlachetni i zaradni(sprytni) chociaż najczęściej to jesteśmy pokornymi mułami na służbie u kobiet.[/quote:fde7c6c200]

A, to ja już rozumiem dlaczego moja matka tak mówi ojcu po tym jak zaszalejem w gelrii handlowej XD.
A co do tancerek takie małe słówko - mnóstwo seksownych aktorek jest po baletówkach, np. Penelope Cruz :D
sasetka2505

Post autor: sasetka2505 »

[quote:d1243349b8="Father"]W tej materii to my sie od kobiet nie rożnimy bo tez jesteśmy łasi na komplementy typu: jacy to jesteśmy genialni, niezastąpieni, szlachetni i zaradni(sprytni) chociaż najczęściej to jesteśmy pokornymi mułami na służbie u kobiet. [/quote:d1243349b8] a i owszem. Często podpuszczam tatę i brata np. kto dalej dorzuci kamieniem na drugą stronę rzeki. Jak dzieci...... a ja oczywiście mam frajdę :) hmm co do seksowności tancerzy. Zalezy chyba od osoby, choć są stroje, które często w jakiś sposób odrzucają, nasuwając stereotypy. Co do kobiet, to oczywiście wszystkie są piękne :D zresztą cudowny taniec wynagrodzi wiele :)
Torin

[quote:148e594f2a="sasetka2505"]Co do kobiet, to oczywiście wszystkie są piękne[/quote:148e594f2a] tylko czasem wina brak :roll: tak mmi sie jakoś luźno skojarzyło :)

Torin abstynent (prawie...)
ODPOWIEDZ