You Can Dance - poprostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

no i kolejny odcinek YCD. Strasznie jestem wkurzona że miśka się nie dostała!!!
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

zdecydowanie mało naprawdę dobrych facetów. :/
Maron

Post autor: Maron »

planuję nauczyć się więcej, ale dopiero zacznę jak wyzdrowieję, wtedy zobaczę sama czy aż tak jest ciężko :P

miśki trochę żal ale muszą być jacyś fajni w piątej edycji, zakładam że się tam dostanie xD
i trochę Krzyśka Kullinga mi jest szkoda

a tak to bez jakichkolwiek zaskoczeń, fajna szesnastka... Jadźka!! mój fav od castingów xD z dziewczyn to lubię jeszcze Basię i Anię tą czarną... no a z chłopaków to Maksa, Pawła i Łukasza najbardziej polubiłam... :D
Natashy

Post autor: Natashy »

No fajna ekipa.
W sumie byłam prawie pewna, że Miśka się dostanie, więc to dla mnie spore zaskoczenie, ale faktycznie solówki dziewczyn (nie pamiętam jak nazywała się ta druga) totalnie nie wyszły...
A postawcie się w sytuacji tej dziewczyny, która najpierw się nie dostała, a potem ją wzięli ;)
Maron

Ania Szymoniak, ta co się nie dostała a potem tańczyła solówkę i się dostała... ja tak czułam że ona i tak będzie w tej szesnastce, od castingów i nawet po tym jak jej nie wzieli to dalej takie przeczucie miałam XDDD no ale to jest już mój bukmacherski nos... :P
Lottie

Post autor: Lottie »

byłam strasznie zawiedziona jak Anię odesłali do domu. Wydaje mi się całkiem sympatyczna i bardzo ucieszyła mnie ostateczna decyzja jury :D w 16 brakuje mi miśki :( szkoda, że jej nie wzięli...
Zdecydowanie za mało wyrazistych chłopaków... wśród nich nie mam rzadnego faworyta.
Za to dziewczyny sobie świetnie radzą. Największą sympatią chyba darzę Julię i Basię :D fajne są...

Ogólnie rzecz biorąc- może być ciekawie...
Maron

to powinno być top 18, do całej szesnastki bym dała jeszcze Miśkę i Krzyśka, wtedy to byłby dream-team tej edycji xD
Prada

Post autor: Prada »

solówka Miśki była porażką... jak dla mnie to git, że Ania się dostała :) ma to coś ;)
JustDance.

Post autor: JustDance. »

Zarówno Miśki jak i drugiej dziewczyny.
A Ania zatańczyła o niebo lepiej od nich. Ale już w zapowiedzi mówili, że kogoś cofną, co go wcześniej odrzucili, więc było wiadomo.
Maron

szkoda mi Basi, bardzo ją lubię, wolałam już żeby Ania odpadła kurde no... no ale się cieszę bardzo że mi Jadźka została przynajmniej :P
jeny ale jak Agustin to przeciągiwał ja pier**** myślałam że mnie coś trafi xD

skrócili TzG, skrócili YCD, widać że kryzys dopada także telewizję tvn...
ODPOWIEDZ