You Can Dance - poprostu tańcz!
-
śnieżka_balerina
-
fijoletowa
planuję nauczyć się więcej, ale dopiero zacznę jak wyzdrowieję, wtedy zobaczę sama czy aż tak jest ciężko :P
miśki trochę żal ale muszą być jacyś fajni w piątej edycji, zakładam że się tam dostanie xD
i trochę Krzyśka Kullinga mi jest szkoda
a tak to bez jakichkolwiek zaskoczeń, fajna szesnastka... Jadźka!! mój fav od castingów xD z dziewczyn to lubię jeszcze Basię i Anię tą czarną... no a z chłopaków to Maksa, Pawła i Łukasza najbardziej polubiłam... :D
miśki trochę żal ale muszą być jacyś fajni w piątej edycji, zakładam że się tam dostanie xD
i trochę Krzyśka Kullinga mi jest szkoda
a tak to bez jakichkolwiek zaskoczeń, fajna szesnastka... Jadźka!! mój fav od castingów xD z dziewczyn to lubię jeszcze Basię i Anię tą czarną... no a z chłopaków to Maksa, Pawła i Łukasza najbardziej polubiłam... :D
byłam strasznie zawiedziona jak Anię odesłali do domu. Wydaje mi się całkiem sympatyczna i bardzo ucieszyła mnie ostateczna decyzja jury :D w 16 brakuje mi miśki :( szkoda, że jej nie wzięli...
Zdecydowanie za mało wyrazistych chłopaków... wśród nich nie mam rzadnego faworyta.
Za to dziewczyny sobie świetnie radzą. Największą sympatią chyba darzę Julię i Basię :D fajne są...
Ogólnie rzecz biorąc- może być ciekawie...
Zdecydowanie za mało wyrazistych chłopaków... wśród nich nie mam rzadnego faworyta.
Za to dziewczyny sobie świetnie radzą. Największą sympatią chyba darzę Julię i Basię :D fajne są...
Ogólnie rzecz biorąc- może być ciekawie...
-
JustDance.