Moderator też człowiek - też musi się wygadać ;)
Nie chcę o tym pisać na forum otwartym, stąd korzystając z naszej niesubordynacji i tworzenia offtopu (najwyżej się skasuje...) - może mnie ktoś pocieszyć?? Mam kontuzję (ach, to nieposłuszne kolano) i źle mi z tym :(
Wystarczy mi, jak ktoś np. napisze, że mnie kocha, itp. itd. :D :twisted:
[size=9:39b896481a]ps. sorry, ale musiałam to gdzieś napisać ;) [/size:39b896481a]
Wystarczy mi, jak ktoś np. napisze, że mnie kocha, itp. itd. :D :twisted:
[size=9:39b896481a]ps. sorry, ale musiałam to gdzieś napisać ;) [/size:39b896481a]
No nieee - świat się kończy Joanna tworzy off topa (no dobra wykorzystuje off topa) toż to prawie jakby biskup zawitał do zamtuza ;)
Dobra koniec naśmiewania się ....
Ja tam widzę pozytywne cechy - będziesz miała wiecej czasu dla forum !!!
A bez ciebie forum było by już inne - jestes tu moooooooocno rozpoznawalną i potrzebną osóbką - nawet z bolącym kolanem i czym tam jeszcze ;)
A żal mnię Cię - jako że powiedzmy nie lubię jak ktoś cierpi (szczególnie ktoś znajomy - nawet jak to znajomość wirtualna ino ....)
Trzymaj się czegoś (byle nie laski ...) i szybciutko wracaj do bycia baletnicom współczesnom (czyż nie piękny termin wprowadziłem ?? ;) )
Torin
Dobra koniec naśmiewania się ....
Ja tam widzę pozytywne cechy - będziesz miała wiecej czasu dla forum !!!
A bez ciebie forum było by już inne - jestes tu moooooooocno rozpoznawalną i potrzebną osóbką - nawet z bolącym kolanem i czym tam jeszcze ;)
A żal mnię Cię - jako że powiedzmy nie lubię jak ktoś cierpi (szczególnie ktoś znajomy - nawet jak to znajomość wirtualna ino ....)
Trzymaj się czegoś (byle nie laski ...) i szybciutko wracaj do bycia baletnicom współczesnom (czyż nie piękny termin wprowadziłem ?? ;) )
Torin
[quote:860a06e6ef]No nieee - świat się kończy Joanna tworzy off topa (no dobra wykorzystuje off topa) toż to prawie jakby biskup zawitał do zamtuza ;)[/quote:860a06e6ef]
:twisted: :lol:
poza tym ciiicho, może nikt się nie zorientuje
[quote:860a06e6ef]Ja tam widzę pozytywne cechy - będziesz miała wiecej czasu dla forum !!![/quote:860a06e6ef]
no ale ja chcę tańczyć!!
(komu są w ogóle potrzebne kolana, itp.?)
a termin piękny ;)
:twisted: :lol:
poza tym ciiicho, może nikt się nie zorientuje
[quote:860a06e6ef]Ja tam widzę pozytywne cechy - będziesz miała wiecej czasu dla forum !!![/quote:860a06e6ef]
no ale ja chcę tańczyć!!
(komu są w ogóle potrzebne kolana, itp.?)
a termin piękny ;)