Ale moim zamysłem jest to, żeby to było przejrzyste. Na przykład było by alfabetycznie i ktoś chcąc dowiedzieć się jak kręcic lepsze piruety, poszukałby sobie litery p i znalazł interesujące go informacje. Ten wątek możnaby zrobić na podstawie właśnie "Forumowych korepetycji baletowych" oraz tematów w dziele "Balet- praktyka".
W "Fkb" porady udzielane są konkretnym osobą i mało kto tam zagląda bez większej potrzeby. A ten temat mógłby być miejscem, gdzie zagląda się (w celu dowiedzenia się nowych rzeczy, poznania ciekawych sposobów ćwiczenia ) w wolnych chwilach.
ja ja ja mam pewien temat do poruszenia znacie moze szkoły itp sprawy zwiazane z baletem w woj.dolnosląskim? Może zróbcie punkt info. gdzie mozna pobierac nauki itp sprawy, temat był by na miejscu myślę. przecież w moich regionach nawet nie kojarzy sie chyba słowo balet, gdy sie pytam i wydzwaniam po najróżniejszych zajeciach ludzie sa w szoku pewnie sobie mysla " z kąd ta baba sie urwała, balet?" a przecież nie ma piękniejszej sztuki tańca, w sumie sami wiecie o co chodzi.