Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Olkson

Post autor: Olkson »

Ja też i jest super po prostu lubie go bardzoooooooooooooo!!!!!!!!!
Siunia

Post autor: Siunia »

O czym on jest? Tytuł brzmi zachęcająco :)

[size=9:c113a59c70][ [i:c113a59c70][b:c113a59c70]Dodano[/b:c113a59c70]: Nie Lis 30, 2008 2:43 pm[/i:c113a59c70] ][/size:c113a59c70]
A wracjąc do "Złotego kompasu", to mam wrażenie jakoby twórcy nie mieli zamiaru ekranizować drugiej, a już tym bardziej trzeciej części, gdyż pominięty został ostatni i dość istoty rozdział książki. A szkoda, gdyż i obsada fajna i książka ciekawa.
Zgadzam się z rooni- fakt posiadania dajmona-zwierzaka, który jest częścią duszy i pociesza cię w każdym momencie jest fajowy. Ale gdyby coś takiego zostało wprowadzone, było by dośc kłopotliwe. Nie wyobrażam sobie na przykład lekcji baletu, na której jest 10 uczennic i nauczyciel, a do tego po jednym zwierzaku na łebka :D
Olkson

Ten film łównie opowiada o takiej dziewszynie, która uprawia gimnastykę sportową. Ogólnie bardzo ciekawy film i jak już wcześniej pisalam bardzo mi sie podoba :D Polecam bardzo serdecznie :)
Alleoya

Post autor: Alleoya »

[quote:fa5ad1bced="Princess Maron"]najfajniejsza była jedynka, dwójka też spoko, ale trójka... :roll:[/quote:fa5ad1bced]

Jak dla mnie to było to trochę zbyt krwawe, każdy umierał tak, że lały się strumienie tego czerwonego czegoś... No cóż... Ma być część czwarta już w przyszłym roku, więc Princess Maron... Może się trochę zrekompensuje w twoich oczach całą seria, która moim skromnym zdaniem jest najfajniejszą serią thrillerów/horrorów, które kiedykolwiek wyprodukowali :)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Ostatnio zafascynowały mnie "Kochanice króla".
Jako miłośniczka twórczości François Ozon polecam "8 kobiet" i "Basen".
A jako, że nękają mnie ostatnio gorsze dni, zatracam się w "Jak poślubić milionera" z moją ukochaną MM :)
I "21 gramów". Niesamowity film. A Benicio del Toro i Sean Penn to już tylko na marginesie :)
Olkson

Mnie się ostatnio spodobali "Piraci z Karaibów..." wszystkie części i jeszcze "Igraszki losu"
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

kochanice króla - jak najbardziej :)
woody

Post autor: woody »

A ja ostatnio po raz setny obejrzałem "Misia" Barei...ten film mnie nigdy nie znudzi, to jest fenomen jakiś...
Olkson

A oglądałyście/liście może ten nowy film "Just dance: Po prostu taniec" ? Ja mam zamiar na to iść jakoj niedługo :D
Iluane

Post autor: Iluane »

A o czym to jest? :)
ODPOWIEDZ