Ankieta dla użytkowników
[quote:509760ae9c="Joanna"]Torin, na aż wielkie cuda nie licz, ja mam teraz wakacje, professional research ani myślę robić* :P
*bo to średnio moja specjalność[/quote:509760ae9c]
Więc tak - znaczy się kampania wrześniowa ci nie straszna nudzisz się i w ogóle ;)
Więc machnij tu co trza - potem pokarzesz to na studiach jaka ty jesteś pilna i tak dalej, gorliwa studentka że takie cóś w wolnym czasie machnęłaś.
I teraz są dwie opcje albo profesór pokiwa głową i pomyśli - nono kto by pomyślał, będą z niej jeszcze ludzie, albo pokiwa głową i pomyśli, boziuuuu całkiem tej dziewczynie już mózg wypala ;)
Więc niby ryzyko jest no ale wiadomo noł risk noł fan :D
A tak poważnie.
[b:509760ae9c]To faaaajnie by było jakbyście się wpisywali - anonimowość dalej by pozostała a forum wzbogaciło by się o pewna bezcenna wiedzę ![/b:509760ae9c]
Sam bym coś wpisał ino że nie mam co ;)
Torin
*bo to średnio moja specjalność[/quote:509760ae9c]
Więc tak - znaczy się kampania wrześniowa ci nie straszna nudzisz się i w ogóle ;)
Więc machnij tu co trza - potem pokarzesz to na studiach jaka ty jesteś pilna i tak dalej, gorliwa studentka że takie cóś w wolnym czasie machnęłaś.
I teraz są dwie opcje albo profesór pokiwa głową i pomyśli - nono kto by pomyślał, będą z niej jeszcze ludzie, albo pokiwa głową i pomyśli, boziuuuu całkiem tej dziewczynie już mózg wypala ;)
Więc niby ryzyko jest no ale wiadomo noł risk noł fan :D
A tak poważnie.
[b:509760ae9c]To faaaajnie by było jakbyście się wpisywali - anonimowość dalej by pozostała a forum wzbogaciło by się o pewna bezcenna wiedzę ![/b:509760ae9c]
Sam bym coś wpisał ino że nie mam co ;)
Torin
[quote:fae561f21e="Torin"]Więc machnij tu co trza - potem pokarzesz to na studiach jaka ty jesteś pilna i tak dalej, gorliwa studentka że takie cóś w wolnym czasie machnęłaś.[/quote:fae561f21e]
:lol: :lol: :lol:
taaa, ja gorliwa studentka ;)
już widzę to zaliczenie z 'metod i technik badawczych' :572:
:lol: :lol: :lol:
taaa, ja gorliwa studentka ;)
już widzę to zaliczenie z 'metod i technik badawczych' :572:
Rozumiem że już wszystko poprawione ;) moje odpowiedzi :
1. Nie
2. Nie
3. Tak, do Społecznego Ogniska Baletowego, siódmy rok
4. Nie
5. 140 zł
6. neutralna
Jestem zadowolona, aczkolwiek zmieniłabym parę rzeczy.
7. To jest Ognisko, także nauczyciele nie są surowi, raczej mili i wyrozumiali
8. 14 osób
9. dobra
Bardzo fajna ankieta :lol:
1. Nie
2. Nie
3. Tak, do Społecznego Ogniska Baletowego, siódmy rok
4. Nie
5. 140 zł
6. neutralna
Jestem zadowolona, aczkolwiek zmieniłabym parę rzeczy.
7. To jest Ognisko, także nauczyciele nie są surowi, raczej mili i wyrozumiali
8. 14 osób
9. dobra
Bardzo fajna ankieta :lol:
-
Lady_Miśka
1. Tak-7
2. Nie
3. Nie
4. Nie
5. Mieszkanie tylko i wyżywienie.
6. dobra, jestem zadowolona :D
7. W Polsce byli wredni non stop się czepiali figury itp, a teraz są boscy- dobrze się zwaracją do nas i świetnie uczą.
8. 19 osób w klasie- podzieleni na 2 grupy. Jak zaczynałam było 20 osób ,10 dziewczyn, 10 chłopców. Teraz jest 9 dziewczyn bo jedna zaszła w ciaże ale to nie ta historia :D U mnie w grupie jest 7 chłopaków Ja i Sara. Lepiej być nie mogło :D
9. Najlepsza na świecie :)
2. Nie
3. Nie
4. Nie
5. Mieszkanie tylko i wyżywienie.
6. dobra, jestem zadowolona :D
7. W Polsce byli wredni non stop się czepiali figury itp, a teraz są boscy- dobrze się zwaracją do nas i świetnie uczą.
8. 19 osób w klasie- podzieleni na 2 grupy. Jak zaczynałam było 20 osób ,10 dziewczyn, 10 chłopców. Teraz jest 9 dziewczyn bo jedna zaszła w ciaże ale to nie ta historia :D U mnie w grupie jest 7 chłopaków Ja i Sara. Lepiej być nie mogło :D
9. Najlepsza na świecie :)
-
baletnicamarta
-
basiawysocka1