Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Sprawdź watek Jestem za stara/stary tam masz wszystkie odpowiedzi !!!
Specjalnie nie wstawiam bezpośredniego linka jako że twierdzę iż wyszukiwarka nie gryzie ;)
Najłatwiej będzie zadzwonić i się dowiedzieć ;) W grupach amatorskich zwykle nie ma problemu z dołączaniem w środku roku, ale w szkole tego typu może być inaczej.
mam pytanie do osób które chodzą na zajęcia do tej szkoły. czy ktoś może mi powiedzieć czy są prowadzone lekcje dla dorosłych? taka grupa około 20 lat, dla amatorów co znają podstawy klasyki?;)
tak :) są takie zajęcia- jest to KLub Miłośników Tańca. Jest grupa początkująca i zaawansowana. raz w tygodniu lub 2x , jak kto chce :) ale nie wiem dokladnie któe dni i godziny, najleopiej sobie zadzwoń i pójdz na lekcje próbną :) ten KMT jest dla amatorów, ale są ludzie w każdym wieku, tzn młodzież np.15 lat też ale panie 40 lat też :) byłam na 1 lekcji tam i fajnie nawet :) jedyny minus tego, że dość drogo to jest. Na miesiąc, gdy 1x w tyg to chyba 120 zł, a 2x to 170... ale nie jestm tez pewna co do tych cen. Najlepiej zadzwon i się sama spytaj :)
14 czerwca 2010 roku (poniedziałek) o 16:30 i o 19 są występy uczniów SB w operetce. :)
Bilety można już kupować - radzę się pośpieszyć, bo z tego co mi wiadomo szybko się sprzedają, kosztują 17 złotych.