Mam talent-program TV

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
monika

Post autor: monika »

uczestnik tego programu jakis brzuchomowca ktory nie przeszedl dalej, do polfinalu zrobil sobie porzegnalny filmik i zapowiadal ze kiedy bedzie final chyba, on sie zabije i pusci to w obieg internetu, i ze to wszystko przez program mam talent i ogolnie tvn
Siunia

Post autor: Siunia »

Ta gimnastyczka (zdaje mi się, że Magda) faktycznie jest taka jakby niemrawa, ale Klaudia Kulawik mnie osobiście oczarowała wykonaniem Niemena. List do matki też zaśpiewała super, myślę, że w przyszłości ma szansę coś osiagnąć (na kastingu wspominała, że chciałaby zostać piosenkarką). Natomiast Kamil odrobinę przegiął tym chwaleniem się. Na mnie zrobił wrażenie takiego zakochanego w sobie dzieciaka.
Maron

Post autor: Maron »

aaa mówicie o tym typie z Big Brothera :P
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

psychopata. gdzieś w internecie jest filmik jak mówi, że popełni samobójstwo, ale boje się takich rzeczy oglądać. ale widać, że swoim zachowaniem błaga o pomoc. a tvn pewnie nic nie zrobił oprócz kasowania filmików z youtube.
Maron

i tak oto tefałen spowodowałby już drugą śmierć o_O
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

a pierwsza to jaka bo nie łapie?
Nati

Post autor: Nati »

wg mnie bezesens. Odbierać sobie życie przez jakąś głupotę!
Wydaje mi się, ze poprostu chce zwrócić na siebie uwagę. A tak swoją drogą to szkoda ze nie przeszedł... A co do ostatniego odcinka, to cieszę się, że ta Klaudia nie przeszła. Głosisko ma-fakt, ale naprawdę już dość jest tych śpiewających i ktoś musiał odpaść! A ten co facet co śpiewał, to był od niej tym rAzem duzo lepszy. I podbił serca widzów jak i moje swoją dojrzałością i w ogole. POza tym nie przypada mi do gustu Paula Lenda...
przyjaciolka

Post autor: przyjaciolka »

ja trzymam kciuki,oczywiście za Ewkę Lewandowską :) jest genialna,porusza serca.
strasznie mi żal Piotra z Czocherem - byli fenomenalni!
ten Ziółko się teraz nie popisał a przeszedł..ech,la vie...

zgadzam się z Wami,że pewnie wygra kroś śpiewający,bo to jest bardziej podchwytywane,łatwiejsze do oceny niż np.żonglerka butelkowa barmanów czy gimnastyka...
Maron

[quote:25ac281dc8="fijoletowa"]a pierwsza to jaka bo nie łapie?[/quote:25ac281dc8]
kiedyś był taki program "all you need is love" [generalnie piosenka Beatlesów leciało w tle], zresztą ten program Hubert Urbański prowadził <lol2> i tam chodziło o to że jakoś mieli tam na celu godzić skłócone byłe pary... i przyszedł koleś do programu, do studia który strasznie płakał, bo tak chciał wrócić do ukochanej, no ale nic nie wyszło - ona nie chciała... jeszcze bardziej był załamany tym wszystkim, tymbardziej że jego koledzy się nabijali z niego że tak ryczał i śpiewali ciągle tą piosenkę z programu... no aż w końcu ten popełnił samobójstwo.
w sumie była też taka sytuacja, że taki Irek również z którejśtam edycji Big Brothera omal nie popełnił samobójstwa a to związane było także i z programem i całą "tefałenowską mafią".
monika

Post autor: monika »

hahaha, dobre ;) mozna sie usmiac
szkoda mi takich ludzi, ale to chyba nie TVN powoduje ich śmierć??? Ten chłopak co płakał nie przez tvn popełnił przeciez samobojstwo, tak samo jak i ten jakis Irek co chcial sie zabic - sam sie pchal do telewizji...
co do mam talent;] mnie Ewa irytuje troche, jej pierwszy wystep byl niesamowity, pewnie tez przez piekna piosenke, drugi - mialam wrazenie ze bierze wszystkich 'na uczucia' a i duzo gorzej zaspiewala...
moi faworyci - wszyscy ktorzy robia cos nietypowego, to nie idol ani ycd wiec mam nadzieje ze zaden z tancerzy lub wokalistow nie wygra :)
ODPOWIEDZ