Mam talent-program TV

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

i jak po drugim programie na żywo??
ja jestem strasznie, ale to strasznie wkurzona że przeszła ta gimnastyczka... Lubiałam tych co stepowali i STRASZNIE pana z czochrakiem:D Strasznie mi go było żal po tym nieudanym występie, widać że było mu smutno,pozatym jest cudownym człowiekiem

Niedługo w programie zostaną sami piosenkarze, bo juz w następnym odcinku jest kolejnych dwu...

A tak wogóle to zupełnie nie kojarze tego gościa z filmiku... Któż to?
baletqueen

Post autor: baletqueen »

ja lubilam stepujacych kolesi i zaluje ze nie przeszli ale ciesze sie ze nasty ladies odpadly, bo dzialaly mi na nerwy...
ladybird

Post autor: ladybird »

[quote:756e9ad55e="śnieżka_balerina"]ja jestem strasznie, ale to strasznie wkurzona że przeszła ta gimnastyczka[/quote:756e9ad55e]

Mnie ona bardzo denerwuje. Taka dziwna jest.
lusiak

Post autor: lusiak »

przedewszystkim to dziecko.... nie uważam, żeby to było miejsce dla dzieci... to samo sądze o Klaudi Kulawik (czy jak tam miała na nazwisko. xD).
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:927fa180a5="Father"][quote:927fa180a5="Basia"]Co Wy na to: http://kominek.blox.pl/20...MAM-TALENT.html[/quote:927fa180a5]
Psychopata. Gdyby nawet to ja wcale nie chcę tego ogladać a on wmawia, że tego chcemy. :evil:[/quote:927fa180a5]
A tak w ogóle to nie wiadomo o co mu do końca chodzi. Ja szczerze mówiąc nie pamiętałam na początku, że ktoś taki jak on był kiedyś w Big Brotherze...
A gdyby serio chciał sobie coś zrobić to myślę, że zrobił by to na oczach publiczności Mam Talent. Niby jak wrzuci to na neta skoro ma go nie być?
Powinien się leczyć i tyle, bo nikt nie powiedział, że go nienawidzi.
A śmierć w telewizji widzi się w co drugim filmie...

[quote:927fa180a5="lusiak"]przedewszystkim to dziecko.... nie uważam, żeby to było miejsce dla dzieci... to samo sądze o Klaudi Kulawik (czy jak tam miała na nazwisko. xD).[/quote:927fa180a5]
Tak, Klaudia ma na nazwisko Kulawik.
Czemu od razu skreślasz te dzieci? Bo słusznie je tak nazwałaś. To dzieci. Ale nie uważam, że to złe miejsce. Jeśli chcą to niech biorą udział w Mam Talent. W końcu po to powstał ten program, prawda?
Tak jak You Can Dance jest dla ludzi tańczących, tak Mam Talent jest dla ludzi, którzy go posiadają. Dzieci to nie ludzie? Twórcy programu zgodzili się na ich udział, więc to jest ich indywidualna sprawa...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

producenci wyrazili zgodę na udział dzieci wiec sprawa czy dane dziecko się do tego nadaje czy nie należy do rodzica, akurat o Klaudię Kulawik byłabym spokojna, widać że jest bardzo skromna a mama jej na siłę przed szereg nie wystawia
lusiak

Post autor: lusiak »

nie skreślam dzieci tylko dlatego, że są dziećmi.... niewątpliwie mają talent. ale uważam, ze taki komercyjny program telewizyjny nie jest najodpowiedniejszym sposobem rozwijania tego talentu. jak sie popatrzy na ta Gimnastyczke (nie pamietam jak sie nazywa) to ona tak patrzy jakby nie bardzo wiedziała o co chodzi... ale prawda, że to ich indywidualna sprawa.... a raczej ich rodziców...
Soprana

Post autor: Soprana »

w programach w telewizji ( mam talent, ycd...) widzimy odpowiednio wybrane przez montażystów i producentów skrawki wypowiedzi, castingów, dość krótkie występy na żywo, więc dlaczego niektórzy z was oceniają występujących tak krzywdząco? uczepiliście się tych dzieci, nawet nie rodziców, a dzieci...niedorozwinięty, wkurzający, zarozumiały, patrzy głupio, nie potrafi sklecić zdania. To przecież nie są dojrzałe osoby, średnia wieku 10-12 lat (Klaudia, Kamil, Karol, gimnastyczka). Nikt z nas w ich wieku lepiej by się nie odnalazł przed kamerą. Nie chcę nikogo osądzać, ale wydaje mi się, że tego typu programy nie są dobre dla samych dzieci. Owszem fajnie się ich wszystkich ogląda i podziwia, ale jak one to przeżywają to osobna kwestia. Rodzice powinni uważać z wysyłaniem dzieci na takie imprezy. Wiadomo, że producenci dopuszczają udział dzieci- łatwo można zrobić fajną szopkę wokół jakiegoś słodkiego małolata. Muszę się jeszcze odnieść do Kamila, który został tu mocno skrytykowany. Prawda jest taka, że my możemy tylko podejrzewać dlaczego tak się zachowuje. czy to wina rozpieszczenia czy po tym całym zamieszaniu z tytułami mistrzowskimi, a potem z ycd i tvn-em trochę DZIECKU nie odbiło. Może zwyczajnie jak to chłopaczek chce się popisać, pokazać, dobrze wypaść. I wcale nie musi być zacofany intelektualnie, może wypowiadanie się do kamery go onieśmiela? Nie wiadomo jaka jest faktyczna sytuacja. Może wy macie rację. Mam tylko nadzieje, że to świadomość o własnym wybitnym talencie jaką już teraz ma nie doprowadzi go do klęski w przyszłości.
i nie wierzyłabym w to całe jury, te egzaltacje i dramatyczne werdykty (są pewnie ustalone z góry). i pewnie wygra ktoś śpiewający, żeby dało się z niego zrobić "dobry towar na sprzedaż" :?
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Mnie osobiście bardzo wkurzyło to, że Kamil przeszedł do II etapu. Chłopak wszedł i już na wstępnie zaczął gadać o tym co już osiągnął i to co już ma... Wojewódzki dobrze mu powiedział, że ma odstawić półkę z pucharami na bok i oczarować jury oraz widownię.
Nie da się ukryć, że mia talent, ale bez przesady! On już osiągnął swoje, w swoim światku tanecznym jest na pewno znany, a to jest program dla ludzi, którzy mają talent ale nie mają gdzie go pokazać.
Nie sądzę, żeby była to wina dziecka to jest tylko i wyłącznie tak samo jak w programie Super Niania wina rodziców.
Najbardziej wkur#%^$#o mnie to przywitanie matki z synem. To mniej więcej tak jak każda z uczennic szkoły baletowej witała się ze swoją mamą pięknym baletowym ukłonem. To jest chore!
Poza tym absolutnie przyznaję jury w tym momencie rację.
Maron

Post autor: Maron »

[quote:e033fc23b8="Father"][quote:e033fc23b8="Basia"]Co Wy na to: http://kominek.blox.pl/20...MAM-TALENT.html[/quote:e033fc23b8]
Psychopata. Gdyby nawet to ja wcale nie chcę tego ogladać a on wmawia, że tego chcemy. :evil:[/quote:e033fc23b8]
ale o co chodzi? o_O nie włącza mi się w ogóle strona...
ODPOWIEDZ