Kolor baletek

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
milton

Post autor: milton »

Ja jestem zdecydowanym zwolennikiem białych baletek. Połączenie biała koszulka, czarny trykot i białe skarpetki z białym baletkami dobrze wygląda i jest praktyczne. I tak u nas szkole ćwiczą młodsze roczniki ( no i ja;). Przy czarnych baletkach i czarnych trykotach gorzej widać stopę. Jedyny minus to że faktycznie szybko się brudzą. U mnie po tygodniu lądują w pralce. A skórzane....w szkole to nie przejdzie. Zresztą jest w nich gorąco, są mniej plastyczne i hałasują. A przy podłodze baletowej materiałowe wcale tak szybko się nie niszczą.
dusia

Post autor: dusia »

ja nie tańczę klasyki wiec mam baletki czarne. Ale przy czasie, który w nich spędzam to tydzień, dwa i do prania :D ale kupiłam je niedawno w łodzi i mam je ze sobą wszędzie i tańczę w nich wszędzie gdzie tylko mogę :D więc tak jakoś szybko się brudzą i na razie zostanę przy czarnych
MichalSuperstar

Post autor: MichalSuperstar »

czarne oczywiscie:)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

ja rowniez mam czarne, nie tancze klasyki, wiec baletki nie sa mi niezbedne, ale przydaja sie :)
Nell

Post autor: Nell »

U nas tez można mieć czarne ale tylko na nowoczesny.
imaginarse

Post autor: imaginarse »

A ja mam białe, czy może kremowe raczej, bo to nie jest taka śnieżńobiała biel. Posoadam je od niedawna i dopiero uczę się w nich tańczyć, choć w poincie już umiem stać:)
Alice

Post autor: Alice »

Ja mam białe z płótna :wink:
ale będą mi potrzebne niedługo czarne z płótna, a jak będę mieć więcej
kasy :P to sprawię sobie białe satynowe :smile:
U mnie jest obojętne jakie się ma baletki. :D
rytm16

Post autor: rytm16 »

Ja uwielbiam czarne skórzane-są najtrwalsze jak dla mnie...
ale jeśli chodzi o klasykę to zdecydowanie białe...:)
Słoń w pointach

Post autor: Słoń w pointach »

Na razie mamy czarne, płócienne. Cała grupa. (chociaż są dwa wyjątki, co mają skórzane). Ale od października mamy mieć wszyscy czarne, skórzane, bo niektóre dziewczyny miały płócienne i już nie mają, tak się szybko zużyły.
Pointerka

Post autor: Pointerka »

To prawda;0 Płócienne rozlatują się bardzo, bardzo szybko. Ja mam czarne skórzane i myslę, że to najlepszy kolor. Biały oczywiście też jest świetny, ale mimo wszystko gdy miałam białe (skórzane) to i tak jakims sudem je pobrudziłam;)
ODPOWIEDZ