You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
dusia

Post autor: dusia »

A czy to prawda,że Orzełowska(?) jest córką którejś z choreografek??
gim-dance

Post autor: gim-dance »

tak ;)
Torin

Post autor: Torin »

Ale coby nie rzec to widać że ta edycja nie cieszy się już takim powodzeniem jak poprzednie ;)
Ilość komentarzy na naszym forum w stosunku do poprzednich edycji jest ekhm delikatnie mówiąc maaaaaalutka :)
Czyli jednak przejadło się troszeczkę.
Jednak chyba za szybko ją wstawili ?!?

Torin
p.s.
a co sądzicie o tym chłopaku przy którym Piróg się popłakał ??
tegom się po nim nie spodziewał ... (znaczy po Pirogu)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

oglądałam występ tego chłopaka kilka razy, coż był dobry, był bardzo emocjonalny, kręcił niesamowita ilość piruetów, uważam że był dobry, a Piróg jest emocjonalny i jest coś co go urzekło, ja po zwiastunie tego płaczu spodziewałam się czegoś więcej
Natashy

Post autor: Natashy »

Ja tak samo. Tromibli, że Piróg się popłakał, to spodziewałam się czegoś wręcz cudnego, ale widać, coś go urzekło, czego, być może nie da się dostrzec przed telewizorem ;)
Mi właściwie program się nie znudził, może trochę te castingi, czekam na odcinki na żywo, lecz trochę brakuje mi czasu, żeby pisać wiele komentarzy...
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

ja myślałam, że znowu jakaś okrutnie tragiczna wzruszająca historia, więc w sumie pozytywne zaskoczenie. aczkolwiek, występ dobry był, sama się czasem bardzo wzruszam, a na żywo- wiadomo, że to co innego.
monika

Post autor: monika »

to juz traci urok, pomijajac taniec z gwiazdami :roll: mozna zrozumiec druga edycje, ale trzecia i reszta to juz staje sie kompletnie nieciekawe, ja bym nawet nie pisala sie brac udzialu w ktorejs z kolei edycji jakiegos programu...
pomijajac to to nie mam jakis szczegolnych faworytow jak w poprzednich edycjach... miejmy nadzieje ze dzisiaj bedzie cos ciekawego, bo juz kompletnie nie bedzie sensu tego ogladac ;D
Natashy

Post autor: Natashy »

Mi się podoba m.in. taniec Wioli ;)

Mogliby po tej edycjii, dla wzbudzenia na nowo zainteresowania tym programem zrobić dłuższą przerwę... Może rok wystarczy, albo może ze 2...
Chociaż ja lubię oglądać YCD, głupio będzie, jak nie będzie XD
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

przydałaby się przerwa, bo ja bym z chęcią poszła na casting, a muszę się do tego czasu nauczyć tańczyć na tyle żebym była z siebie zadowolona. ;)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

jeszcze będzie dużo edycji bo ludzie to oglądają, ale poziom tej edycji mnie nie zachwyca, i w ogóle irracjonalne powody dla którym zostały wzięte niektóre osoby na warsztaty też się uwidoczniły w ostatnim odcinku
ODPOWIEDZ