Przedstawialnia
-
Pewna Panna
No to ja tez się przestawie.
A wiec jestem hmm tancerka ( zapewne sie jeszce tego nie domysliliscie sie :P)
Zaczynałam od nowoczesnego w wieku 5 lat aż w wieku 13 dojżałam do tego by tanczyć też współczesny .
Po forum "łaze" juz od dłuzszego czasu i uznałam ze najwyższy się zalogować.
A i jeszce jedno nie umiem pisać o sobie co już chyba zauważyliście :D
A wiec jestem hmm tancerka ( zapewne sie jeszce tego nie domysliliscie sie :P)
Zaczynałam od nowoczesnego w wieku 5 lat aż w wieku 13 dojżałam do tego by tanczyć też współczesny .
Po forum "łaze" juz od dłuzszego czasu i uznałam ze najwyższy się zalogować.
A i jeszce jedno nie umiem pisać o sobie co już chyba zauważyliście :D
Mam dwanaście lat i balet, jak na razie, jest dla mnie tylko teorią. Mam zamiar przemienić to w praktykę, gdy tylko skończę czternaście lat. Do tego czasu chcę się rozciągnąć i namówić rodziców do zapisania mnie do szkoły baletowej. Ciekawi mnie tylko, czy w Holandi też są szkoły baletowe, bo istnieje wielkie prawdobodobieństwo, że tam zamieszkam.
ja na forum jestem od niedawna ale będę tu zaglądać... więc też się przedstawię...:)
Tak jak już gdzieś wcześniej pisałam jestem Ania z Krakowa =]
moja historia z tańcem i baletem jest trochę skomplikowana ^^ ale może jeszcze będzie kiedyś okazja żeby się nią podzielić..;p
w każdym razie śmiało mogę powiedzieć że odkąd pamiętam taniec zawsze był w moim <3 i miło mi dołączyć do tak wielkiego (!) grona osób które również kochają balet i w ogóle taniec...
Tak jak już gdzieś wcześniej pisałam jestem Ania z Krakowa =]
moja historia z tańcem i baletem jest trochę skomplikowana ^^ ale może jeszcze będzie kiedyś okazja żeby się nią podzielić..;p
w każdym razie śmiało mogę powiedzieć że odkąd pamiętam taniec zawsze był w moim <3 i miło mi dołączyć do tak wielkiego (!) grona osób które również kochają balet i w ogóle taniec...
Mam na imię Ola. Jestem uczennicą Społecznego Ogniska Baletowego. Wiem, że gdybym chciała coś osiągnąć, to ognisko to mało, no ale cóż , cieszę się że chociaż tyle, bo taniec to praktycznie całe moje życie :) tańczę odkąd pamiętam, a do Ogniska uczęszczam od 6 lat (teraz siódmy). Długo tylko czytałam to forum, a teraz postanowiłam się zarejestrować i dołączyć do grona miłośników baletu :)