Jak baletnice robia koczki? ( o fryzjerstwie baletowym...)
-
CzarnoCzarna
Już od jakiegoś czasu obserwuję ten wątek i widzę, że wpakował się do niego straszny chaos. Istotą tego wątku NIE JEST to, jak każda z nas robi koczka, bo szczerze mówiąc, kogo to obchodzi? jeżeli macie jakieś praktyczne spostrzeżenia albo konkretne pytania dotyczące fryzjerstwa baletowego, piszcie w tym wątku. Jeśli nie - posty zostaną usunięte, bo robią bałagan i nic nie wnoszą do tematu.
[quote:42ede0b2ac="SYJKA"]Ależ droga Czajori! Przecież w tytule pisze " jak baletnice robią koczki". A my przecież jesteśmy jakby początkującymi baletnicami :wink: [/quote:42ede0b2ac]
Nikogo nie interesuje, jak kazda pojedyncza tancerka robi koka, a tematem watku jest raczej ogolny sposob na baletowe upiecie wlosow.
Rozumiem ton Twojej wypowiedzi, ale pozwalam sobie zwrocic tutaj na to uwage, poniewaz podobne 'rozumienie' tematow dotyczy to nie tylko tego watku.
Nikogo nie interesuje, jak kazda pojedyncza tancerka robi koka, a tematem watku jest raczej ogolny sposob na baletowe upiecie wlosow.
Rozumiem ton Twojej wypowiedzi, ale pozwalam sobie zwrocic tutaj na to uwage, poniewaz podobne 'rozumienie' tematow dotyczy to nie tylko tego watku.
Ja w koczku nie chodzę cały czas, zaraz jak tylko mogę to rozpinam włosy.
Nie przepadam za chodzeniem w koczku -> poza tym na pewno niszczą się włosy :)
Ja moje regularnie podcinam, z natury mam też gęste także moje włosy są we wzorowej kondycji :)
Pamiętam kiedy był sezon to włosy były często lakierowane, układane itd. wtedy wiadomo, że szybciej się niszczą, ale przy używaniu dobrych kosmetyków wszystkiego można zaradzić :)
Nie przepadam za chodzeniem w koczku -> poza tym na pewno niszczą się włosy :)
Ja moje regularnie podcinam, z natury mam też gęste także moje włosy są we wzorowej kondycji :)
Pamiętam kiedy był sezon to włosy były często lakierowane, układane itd. wtedy wiadomo, że szybciej się niszczą, ale przy używaniu dobrych kosmetyków wszystkiego można zaradzić :)