Letnia Szkoła Tańca w Koszęcinie 2007

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
neda

Post autor: neda »

Ja dzisiaj wysyłam zgłoszenie :) A jak inni już wysłaliście?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

czy ktoś z forum wybiera się na te warsztaty?
Nati

Post autor: Nati »

brzmi fajnie, ale to tylko dla pełnoletnich.... :( poza tym profesjonaliści czyli zapewne Ci po OSB mają o wiele fajniejszy program od Programu II-a na ten nie pojechałabym bo mi się nie podoba....
AguśKa

Post autor: AguśKa »

Byłam w tym roku i POLECAM wszytskim na przyszłość. Było świetnie,pedagodzy super,wyciskali z nas resztki sił w te upały!GOSiR to ośrodek przy malowniczym kapielisku,rzece w lesie-super ,przyjezdał po nas busik na zajecia. Pojechałam tam ze wzgledu na prowadzone zajecia przez Panią Milene i Kasie i oczywiscie sie niezawiodłam ale wszytscy byli sympatyczni. Pan Roman od jogi powykrecał nas strasznie no ale tak miało być a najbardziej zadowolona byłam,że nauczyłam sie broadway jazzu 8) Na zakończenie był koncert,można było sie zaprezentowac na scenie:) Polecam!
sari

Post autor: sari »

Ja również polecam. :)
Choć z początku było ciężko, mięśnie i organizm jakoś się w końcu przyzwyczaiły i teraz jest problem, bo warsztatów brak. :(
Prawie wszystkie zajęcia mi się podobały (z wyjątkiem Brodway jazzu- co kto lubi), więc z chęcia pojechałabym tam za rok. ;) Jestem bardzo zadowolona z projekcji filmowych- prawie żadnego filmu/baletu tam wyświetlanego wcześniej nie widziałam. I pomimo pewnych niewielkich niedogodności związanych z dojeżdżaniem do Zamku (czyli noclegiem dość odległym od miejsca zajęć) warunki były świetne: piękne, nowe i przestronne sale, cały asortyment do jogi na miejscu :D, fantastyczna sala baletowa (!!), śliczna okolica... I pogoda też nie zrobiła nam większych niespodzianek. ;) No, i towarzystwo również udane!
Pozdrawiam więc wszystkich warsztatowiczów i GOSiRowców. ;)
Micloj

Post autor: Micloj »

Wybiera się ktoś w tym roku na opisywane tutaj warsztaty ??
mała_mi

Post autor: mała_mi »

Ja wybieram się na Warsztaty polskich tańców ludowych i narodowych. Tzn. zostałam już zakwalifikowana i jestem pewna, że jadę. Zapowiada się ciekawie, więc myślę, że warsztaty będą udane. Czy wybiera się ktoś jeszcze?
ODPOWIEDZ