CASTINGI DO III EDYCJI YCD

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
petty_issue

Post autor: petty_issue »

Podobno zostały tylko 3 bilety dla dziewczyn w Warszawie.
Ale i tak jade ! Dla mnie to będzie jakies doświadczenie i zabawa ;)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

dokladnie :) masz juz gotowy caly uklad??
chmieleslava666

Post autor: chmieleslava666 »

jak masz to wrzucaj na yt :)
Manon

Post autor: Manon »

A kiedy są wyniki?
Trzymam kciuki :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

wyniki ludzie którzy uczęszczają w castingach? od razu po przetańczeniu
petty_issue

Post autor: petty_issue »

Tak mam gotowy ;)
Hehe, muszę go jeszcze przecwiczyć, postaram się go jutro nagrać jak dam rade.
Przeraża mnie sam fakt że będę musiała z 2 godziny jechać tam i jeszcze czekac na zapisy itd. itd. ;> mam nadzieje że ja sie tam nie zanudze !
Nati

Post autor: Nati »

2 godziny jechania to nie tak źle :) ja do wawy bym miała niestety dłużej i funduszy tez już nie mam.... no cóż zyczę powodzenia :)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

ja musze wstac o [b:555130ec6e]3.30[/b:555130ec6e] :o bo busa mam o wpol do 5 :(
denerwuje sie... :roll:
Nati

Post autor: Nati »

nie ma czymś się denerwować :) choć za pierwszym razem też tak miałam. Czwarty raz to był po prostu lajcik :P
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

co do Barcelony - byłam w niej jakieś dwa tygodnie temu i w Operze barcelońskiej jak i w pobliskiej Santa Susanna odbywają się jedne z najbardziej znanych w Hiszpanii widowiska flamenco (swoją drogą - są naprawdę niesamowite! do tej pory jestem pod ogromnym wrażeniem tego tańca)

co do ludzi z EDSu ogólnie, jak i samych V i Voltu - na castingi do poprzedniej edycji poszło całkiem sporo, jednak prawie nikt nie przeszedł. z tego co pamiętam na warsztaty pojechała jedynie instruktorka hh. A co do tego, czy widać, czy nie widać, że ktoś jest z EDSu - mimo wszystko czasem rzuca się w oczy.. :) charakterystyczne ruchy po prostu :)

ja też się wreszcie zdecydowałam - po wielu godzinach przemyśleń - i postanowiłam spróbować. Szczerze mówiąc to baaaaaaaaaaaardzo sie denerwuje, bo nigdy wcześniej się nie odważyłam na coś podobnego.. No ale - moje małe marzenie to pokazać moje solo.. Może przy odrobinie szczęścia się uda.. :)

Nati - a Ciebie podziwiam, że wciąż próbujesz, naprawdę! :)

a powiedzcie mi - to jest tak, że najpierw tańczysz w grupie i improwizujesz i potem od razu - jeśli Ci się uda oczywiście - proszą Cię byś zatańczyła solo? Czy może odbywa się to po jakiejś przerwie?
ODPOWIEDZ