Ktoś tam zaproponował, żeby można było więcej niż jedno zdjęcie wklejać... ja uważam, że to troszkę bez sensu. Bo jedni może i wkleją więcej, ale inni będą mieli możliwość tylko jednego no i już będzie nie sprawiedliwie...
A co do nagrody, o której Torin mówił... to co proponujesz?
Myślałem o jakiejś "nagrodzie" od grona naszego ekhm szacownego typu dyplom z gratulacjami i podpisami w siech adminów i modów albo coś takiego albo miesięczny status moda na wybranym forum :)
Jakieś takie....
A co do zdjęcia to myślę ze jedno - niech najpierw uczestnicy zrobią porządną autoselekcję będzie sensowniej.
Zdaje się, że ktoś na forum zajmuje się robieniem tapet na pulpit i tym podobnych rzeczy...
Może by tak wejść z nim/nią układ i ładnie poprosić, żeby stworzył/a jakąś specjalną tapetę, która byłaby nagrodą?
Będzie w sumie tylko problem jeśli to ta osoba konkurs wygra :P
No fakt - było by ostro.
1000 % racji i wycofuje się z pomysła bez dwóch zdań ;)
Jak nic nie wymyślimy to po wakacjach spokojnie mogę jakiś bilet na balet we Warszawie ufundować (se od podatku odliczę, więc mi firma nie zbankrutuje :P )
Ooo! To jest pomysł :D
Torin... jesteś genialny, że tak powiem :)
Tylko jest jedno "ale"... nie każdy ma możliwość jechać do Wawy, żeby odebrać swoją nagrodę...
A np drugi numer kwartalnika "Taniec"?
Poinformowalibyśmy wtedy wcześniej, żeby uczestnicy konkursu nie kupowali sobie nowego numeru (chyba ma być jakoś pod koniec lipca, nie?) tylko poczekali, aż się konkurs rozstrzygnie?
A może inni mają jakiś pomysł? (bardziej odpowiedni) ;)