CASTINGI DO III EDYCJI YCD
-
danceFORever
-
baletqueen
[quote:babfad928a="baletqueen"]tak ale moze sie tez znudzic jak taniec z gwiazdami ktory osobiscie lubilam przez dwie serie bylo tak w jednej piosence ze "trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny niepokonanym" czy jakos tak i uwazam ze U can dance jest super ale na 3 edycji powinni to zdecudowanie skonczyc...[/quote:babfad928a]
Albo chociaż zrobić jakąś dłuższą przerwę czasową, żeby ludzie choć na chwilke zapomnieli co to jest You Can Dance i odpoczęli od tego programu...
To tak jak z Big Brotherem było. Pierwszą i drugą edycję oglądało więcej osób niż trzecią. A czwartą, którą zrobili po 5 latach od ostatniej (czy jakoś tak) oglądało porównywalnie tylu ludzi ile dwie pierwsze...
Albo chociaż zrobić jakąś dłuższą przerwę czasową, żeby ludzie choć na chwilke zapomnieli co to jest You Can Dance i odpoczęli od tego programu...
To tak jak z Big Brotherem było. Pierwszą i drugą edycję oglądało więcej osób niż trzecią. A czwartą, którą zrobili po 5 latach od ostatniej (czy jakoś tak) oglądało porównywalnie tylu ludzi ile dwie pierwsze...
! Ale mi nie chodziło o oglądalność, tylko o frekfencję tancerzy na castingach!
A jeśli chodzi o 'BUM' to może on trwać nawet kiedy skończy sie YCD, ja nie mam nic przeciwko.
I nie mówię, że wszyscy tancerze muszą przychodzić na takie castingi, ale skoro mówicie, że na 2 było mniej ludzi to zaczęłam zastanawiać się dlaczego...
I właśnie Columbinka trochę mnie olśniła- myślę, że to na pewno jest jeden z powodów :)
A jeśli chodzi o 'BUM' to może on trwać nawet kiedy skończy sie YCD, ja nie mam nic przeciwko.
I nie mówię, że wszyscy tancerze muszą przychodzić na takie castingi, ale skoro mówicie, że na 2 było mniej ludzi to zaczęłam zastanawiać się dlaczego...
I właśnie Columbinka trochę mnie olśniła- myślę, że to na pewno jest jeden z powodów :)
ja w tej improwizacji naprawdę improwizuję i lecę na żywioł na maxa :) chcę im wtedy pokazać głównie temperament i trochę duszę, a nie popisywać się techniką. Oczywiście, co nie znaczy, że jej nie używam w tym momencie :P mi puścili 2 utworu wolne takie do np modernu i 1 latino, w którym choć nie tańczę towarzyskiego nawet dobrze się czułam, choć na pewno gorzej niż z poprzednią muzyką. Osobiście wolałabym coś troszkę żywszego :) bo w tej wolnej to wszyscy takie memłu memłu :P