Jak to jest z tą wagą?!

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Isabelle

Post autor: Isabelle »

Ja ważę 50 kg przy wzroście 164 cm , czyli w sam raz . ;] Nie mam jakiś obsesji na punkcie rozmiaru "0" .
No tak jak już zostało powiedziane , waga to nie wszystko. Bardziej w tańcu chodzi o ogólną sylwetkę i poprawną postawę .
Manon

Post autor: Manon »

ja ważę trochę więcej....
ale tez mam normę
ale mierzyłas przez IBM?

(waga x wzrost cm 2=IBM
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Ja ważę 42 kg przy wzroście 165,ale i tak ciągle mi to nie pasuje.:)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Karolinko, czy aby nie przesadzasz?!!! Chcesz być anorektyczką?!!!
Masz bardzo dobrą wagę, jak nie za niską!
I nie waż się odchudzać :twisted:

[size=7:45fba424ee]Ja tyle waże przy wzroście 1.58-59 ;) To przy tobie chyba w kompleksy wpadnę[/size:45fba424ee]
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

mamo, mamo, wy w ogóle jecie? wszyscy mi mówią, że mam dobrą figurę, ale jak patrze ile wy ważycie, a ile ja, to się zastanawiam czy aby na pewno. może ja mam po prostu normalna? nie macie czasem ochoty po prostu zjeść mnóstwo czekolady?
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nawet jesli tak to takie rzeczy sie bardzo szybko spala, chyba ze niektórzy wola nie jeść tej czekolady ale trzymać wagę albo ją obniżać
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja jestem zwolenniczką nie jedzenia słodyczy.
Nie zaprzeczę. Lubię je. Ale od czasu do czasu staram się ich wogóle nie jeść, a jak już zjem to w małych ilościach.
Od nie jedzenia słodyczy nie wpada się w anoreksję;)
A jeśli chodzi o narmalne jedzenie to jak mam ochote to jem, bo wiem, że jak tego nie zrobię to zasłabnę na balecie [size=7:25c62adf10](tak jak raz już się zdarzyło)[/size:25c62adf10]
I nie wyglądam za chudo.. naprawdę. Normalnie.
imaginarse

Post autor: imaginarse »

[quote:cf207a7c9b="fijoletowa"]mamo, mamo, wy w ogóle jecie? wszyscy mi mówią, że mam dobrą figurę, ale jak patrze ile wy ważycie, a ile ja, to się zastanawiam czy aby na pewno. może ja mam po prostu normalna? nie macie czasem ochoty po prostu zjeść mnóstwo czekolady?[/quote:cf207a7c9b]

Ja mam! I to często! Ale się muszę czasem powstrzymywać...

karolinkaaa zamurowało mnie... Naprawde ważysz mało, ale może masz taki typ figury... Ja jestem klepsydrą, mam duży biust, który trochę pewnie waży i nie pasuje do baletnicy (trudno, takie geny, moja mama ma rozmia 85E, ja na szczeście nie) reszta ciała jest szczupła, wszyscy mówią mi, że, absolutnie, nie mam z czego chudnąć, ale jeszcze ze 2kg by się przydało schudnąć
Nell

Post autor: Nell »

Ja waże 42-45kg na wzrost.160
Manon

Post autor: Manon »

Następna..............WY to macie dobrze
ja nie mogę prawie wcale jeść słodyczy bo niestety
mam tendencje do tycia.....
ODPOWIEDZ