You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
nathaliye

Post autor: nathaliye »

taki ma styl, jedno tańczą balet i sa bardziej subtelni inni "skaczą", nudno by było jakby każdy tańczył to samo, ja uważam ze w swojej dziedzinie jest genialny i bardzo jestem za nim choć wiem ze niestety nie wygra
Soprana

Post autor: Soprana »

a Ty Tranquility znasz Grzeska,Kasie? Bo pamietam jak kiedys ktos pisał, ze jego znajomi dostali się do Buenos czy tam do programu i teraz nie wiem czy chodziło o Ciebie?

dla śmiechu powiem, że na innym forum w takim plotkowym dziale z watkiem o YCD przeczytałm jedna intrygującą wypowiedź (przed półfinałem) w stylu...: " Moim zdaniem teraz powinna odpaść Kaśka, bo po pierwsze denerwuje mnie, a po drugie t o i tak jest chyba nie wiele lepsza od Ani" i różne takie "co to jest jakieś obciągnięte palce czy coś?" Ludzie to maja pojęcie... :lol:

[size=9:951e106d63][ [i:951e106d63][b:951e106d63]Dodano[/b:951e106d63]: Czw Maj 29, 2008 9:21 pm[/i:951e106d63] ][/size:951e106d63]
a Ty Tranquility znasz Grzeska, Kasie ? Bo pamietam jak kiedys ktos pisał, ze jego znajomi dostali się do Buenos czy tam do programu i teraz nie wiem czy chodziło o Ciebie?

dla śmiechu powiem, że na innym forum w takim plotkowym dziale z watkiem o YCD przeczytałm jedna intrygującą wypowiedź (przed półfinałem) w stylu...: " Moim zdaniem teraz powinna odpaść Kaśka, bo po pierwsze denerwuje mnie, a po drugie t o i tak jest chyba nie wiele lepsza od Ani" i różne takie "co to jest jakieś obciągnięte palce czy coś?" Ludzie to maja pojęcie... :lol:
Natashy

Post autor: Natashy »

[quote:c4f977baea="karolinkaaa"]Ja jestem z Torunia i w żadnym wypadku nie zagłosowałabym na Artura,więc spokojnie :D [...]jak Gieorgij się cieszył,gdy Augustin wyczytał,że Kasia jest w finale? :) (no,no :) )[/quote:c4f977baea]

Pocieszające :) . Jednak sądzę, że to, chociażby w małym stopniu ma znaczenie! Może nie powinno mieć, ale moim zdaniem ma. Wiele osób by chciało, żeby wygrał program ich "rodak", mieszkaniec ich miasta, co przyniosłoby mu hlubę.
Gdyby ktoś szczególnie pozdrowił moje miasto, na pewno orzymałby dużo głosów od nas... hmm... Bo to takie wyróżnienie, i trochę znowu manipulacja naszymi niewinnymi umysłami, czujemy się szczególnie odpowiedzialni za tą osobę....
Na szczęście nie działa to na wszystkich oczywiście :wink: .

A jak Kasia płakała gdy Gieorgij odpadł! Jeśli prawdą jest to z koszulą to fajnie, bo to znaczy, że się zaprzyjaźnili. Nie mówię od razu, że zakochali, bo to, co jak co, jest duuże słowo i nie można go tak po prostu użyć na podstawie domysłów, czy małych fakcików 8)

Nathali- dlaczego jesteś tego tak pewna? Przecież w półfinale miał najwięcej głosów, to dlaczego w finale ma nagle mieć mniej? To jest szołmen!
Może wiesz coś, o czym my nie wiemy :D ??
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Ja w ogóle uważam,że Kasia 'wyrobiła' Gieorgija.On dzięki niej nauczył się w końcu tańczyć z dziewczyną na scenie.Ich duet naprawdę mnie zachwycił!Kurcze,ze też on odpadł :(
nathaliye

w tym, programie nie liczy sie tylko taniec ale wiele czynników i w którymś coś zazgrzytało to musiał odpaść, poza tym jak powiedział Egurrola on i tak dużo osiągnął jak na młody wiek
Nikiya

Post autor: Nikiya »

[quote:7d25ed3b46="karolinkaaa"]A moi drodzy wiecie,że podobno już nie ma się odbyć 3 edycja YCD?Poodobno ten program ma bardzo małą oglądalność...Sama nie wiem czemu...[/quote:7d25ed3b46]

Oglądalność programu rzeczywiście nie powalała na kolana, ale jednak ma być 3 edycja YCD:)
nathaliye

to ze gdzieś napiszą ze jest tyle a tyle milionów jest dla mnie nie zawsze wiarygodne, 3 edycja została zapowiedziana w czasie castingów do 1 edycji, ale nie mam nic przeciwko by na 3 sie skończyło
Nikiya

Post autor: Nikiya »

[quote:f05ef5b908="nathaliye"]to ze gdzieś napiszą ze jest tyle a tyle milionów jest dla mnie nie zawsze wiarygodne[/quote:f05ef5b908]

Ale dane OBOPu to już wiarygodne źródło, przynajmniej dla branży tv.
Joanna

Post autor: Joanna »

Owszem, OBOP to wiarygodne zrodlo, nie tylko dla tv.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:3f3cee9856="Soprana"]a Ty Tranquility znasz Grzeska,Kasie? Bo pamietam jak kiedys ktos pisał, ze jego znajomi dostali się do Buenos czy tam do programu i teraz nie wiem czy chodziło o Ciebie?
[/quote:3f3cee9856]
tak, Kasię znam, utrzymujemy dość bliskie kontakty :) Grześka kiedyś kiedyś dawno dawno poznałem.
ODPOWIEDZ