Klasyka - Poznań - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
asiek

Klasyka - Poznań - zajęcia

Post autor: asiek »

profesjonalnie prowadzone z sercem i duzym zaangazownaiem super miejsce zarowno dla poczatkujacych jak i wtajemniczonych zajecia prowadzi byla solistaka Teatru Wielkiego w Poznaniu Joanna- :!: Kinga Strzelczyk
polecam
Joanna Jagodzik
os.Oswiecenia 59 Poznan
tel.8880345035 lub zapraszamy na kawe :D
Jenn

Post autor: Jenn »

taaak :) polecam, chodzę tam i jestem bardzo zadowolona :D
Monia16

Post autor: Monia16 »

Co to za szkoła? Może mi ktoś podać adres strony internetowej tej szkoły albo innych szkół baletowych gdzie są zajęcia POZALEKCYJNE DLA POCZĄTKUJĄCYCH?? To dla mnie ważne, pomóżcie mi;) nom i mile widziane jakieś opisy i zdania o tych szkołach :?
Natashy

Post autor: Natashy »

no właśnie, ja też jestem ciekawa? Czy to jest szkoła, czy studio, czy ognisko, czy co?
W jakiej cenie są zajęcia, jak często się odbywają?
baletqueen

Post autor: baletqueen »

ja tez chce wiedziec bo szukam takich zajec dla poczatkujacych kto wie moze z Monia16 i Natashy sie spotkamy na tych lekcjach :wink:
Monia16

heh tez macie po 16 lat? No to może rzeczywiście sie spotkamy byłoby super, ale najpierw chciałabym cos wiedziec o tej skzole, poóżcie nam :mrgreen:

Chodzę do zwykłej skzoły(LO) i chcę tylko uczęszczać na zajęcia pozalekcyjne....
baletqueen

ja szukalam rowniez w studiu baletowym Anny Niedzwiedz ale jak bylam ostatnio to bylo juz nieczynne i kolo z portierni powiedzia mi ze mam przyjsc w poniedzialek:) jak sie dowiem jakis szczegolow to dam znac bo moze tam pojde
Monia16

[quote:f214d717f0="baletqueen"]ja szukalam rowniez w studiu baletowym Anny Niedzwiedz ale jak bylam ostatnio to bylo juz nieczynne i kolo z portierni powiedzia mi ze mam przyjsc w poniedzialek:) jak sie dowiem jakis szczegolow to dam znac bo moze tam pojde[/quote:f214d717f0]

no i jak tam z tą szkołą? Załatwiłaś coś ale dowiedziałaś się czegoś??

czekam na informacje ;D
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Zapraszam Was gorąco do szkoły, którą podała Asia, na os. Oświecenia.
Sama do niej należałam (i mam nadzieję na reaktywację) i mogę Wam poświadczyć, że jest wspaniałą szkołą pod każdym względem!
Nauki (zajęcia prowadzi sama Kinga - solistka TW, pan Rysiu z "baletówki"), atmosfera, ludzie, występy, zajęcia, cena, etc.
Naprawdę gorąco polecam!
Kinga ma anielską cierpliwość i nawet słonia nauczy tańczyć! (:
Prowadzi również taniec dla narzeczonych, co wiele par już na forach ślubnych poświadczyło, że robi to rewelacyjnie.
Tutaj macie adres strony - http://www.tanieckinga.pl/index.html
baletqueen

[quote:35364aeae4="Monia16"][quote:35364aeae4="baletqueen"]ja szukalam rowniez w studiu baletowym Anny Niedzwiedz ale jak bylam ostatnio to bylo juz nieczynne i kolo z portierni powiedzia mi ze mam przyjsc w poniedzialek:) jak sie dowiem jakis szczegolow to dam znac bo moze tam pojde[/quote:35364aeae4]

no i jak tam z tą szkołą? Załatwiłaś coś ale dowiedziałaś się czegoś??

czekam na informacje ;D[/quote:35364aeae4]

mamy dzwonic w drugiej polowie sierpnia bo jeszcze nic nie wiadomo ale poczekamy nie??
ODPOWIEDZ